Alkoholstopra kéri a pártokat a Jobbik

2013. november 26. 14:13

Miután a Jobbik szerint a szokásjogokra hivatkozva Kövér László elutasította a radikális párt kezdeményezést, hogy tiltsák be az alkohol árusítását a parlamenti büfében, Vona Gábor levélben kérte meg a parlamenti pártokat, hogy önként mondjanak le képviselőik a parlamenti alkoholvásárlásról, illetve fogyasztásról.

2013. november 26. 14:13

Szilágyi György ellenzéki képviselő ismertette: a házbizottság múlt heti ülésén kezdeményezték, hogy tiltsák meg az alkohol árusítását a parlamenti büfében. Ezt azonban a jobbikos politikus elmondása szerint Kövér László Házelnök elutasította, mert „nem kíván szakítani az elmúlt 23 év szokásjogával”. Vona Gábor a Jobbik frakcióvezetője ezért hétfőn levélben arra kérte a többi frakcióvezetőt, hogy csatlakozzanak a Jobbikhoz és képviselőik önként vállalják: nem vásárolnak és nem fogyasztanak az Országgyűlésben alkoholt munkaidejükben. Szilágyi György hangsúlyozta: álláspontjuk szerint ez a kérdés a képviselők 98 százalékát nem érinti. Szerintük azonban ennek a többségnek is érdeke, hogy „néhány esetleges renitens miatt” ne vetüljön rájuk annak a gyanúja, hogy alkoholos befolyásoltság alatt döntenek az ország sorsáról.

A Jobbik azután fordult a házbizottsághoz, hogy november elején „nagy publicitást” kapott az a videó, amely az Országgyűlésülésén a KDNP-s Pálffy István „furcsa viselkedését” rögzítette. Pálffy István később közleményben cáfolta, hogy alkoholos befolyásoltság alatt állt volna.

Összesen 69 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Messire
2013. november 26. 23:43
Alkoholtilalom: Gorbacsov példáját követi Putyin http://figyelo.hu/cikkek/382482_alkoholtilalom__gorbacsov_peldajat_koveti_puyin Őt pedig Zázrivecz.
Messire
2013. november 26. 23:34
Pornóstopra kéri a pártokat a Jobbikos Müller Niki.
Messire
2013. november 26. 23:33
Jobbikos nemzetpolitikus pénisznagyobbítóval Szávay István, a Jobbik nemzetpolitikai kabinetjének vezetője nem bírja az italt. Ennek ellenére szokott fogyasztani. Privát fotói alapján a radikálisok kiskőrösi jelöltje nem az a típusú easygoing egyéniség, mint a párt korábbi szóvivője, Király András, aki csak tanulmányozni indult a különféle nemzetiségű és bőrszínű emberek életét, de a transzvesztiták, homoszexuálisok, heterók és változatos szerek forgataga annyira megragadta, hogy maga is elvegyült a társaságban. http://kepviselofunky.blog.hu/2010/03/25/jobbikos_nemzetpolitikus_penisznagyobbitoval
Reeves
2013. november 26. 23:05
"Kövér László Házelnök" Még nem rabosították hivatali visszaélésért?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!