Fémkarók nyársalták fel az LMP-s képviselő kocsiját

2013. október 09. 09:47

Közlekedési balesetet okozott Várnai László zuglói LMP-s önkormányzati képviselő. A politikus által vezetett terepjáró fejre állt, de sem ő, sem a vétlen autós nem sérült meg.

2013. október 09. 09:47

Balesetet szenvedett kedden este Várnai László. A zuglói LMP-s önkormányzati képviselő terepjárója a Róna utcánál fejre állt, és felnyársalták az út menti fémkarók – írja a hvg.hu. A politikus a portálnak elmondta: ő a felelős, mivel  a Róna utcára kanyarodva nem adott elsőbbséget az ott közlekedő járműnek. „Fáradt voltam, a hibámat elismertem” – mondta el Várnai. A balesetben sem ő, sem a vétlen autós nem sérült meg.

Összesen 17 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
drkovax
2013. október 09. 13:01
"Zöld" képviselő terepjáróval jár a városban ? És az ökológiai lábnyommal mi lesz ? Vagy csak az menjen vissza a barlangba lakni, aki nem elég "zöld párti" ?
bsandor
2013. október 09. 12:32
jó,hogy nem történt tragédia a többi nem számit
nyugalmazott tanár
2013. október 09. 11:17
Elismerte, ami nem volt tagadható: „Fáradt voltam, a hibámat elismertem” – mondta el Várnai. És most akkor a Róna utcai "terepet" hogy fogja berodeózni?
kaktusztea
2013. október 09. 11:07
"a hibámat elismertem" Mikor hallasz ilyet egy fideszes, vagy szoci szájából? Soha.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!