Elfogták a Csepelen robbantással fenyegetőző férfit

2013. szeptember 10. 13:01

Saját maga felrobbantásával fenyegetőzött egy 40 év körüli férfi egy csepeli emeletes házban. A környéket lezárták, rengeteg rendőr, illetve a TEK is a helyszínre érkezett. Utóbbi munkatársai végül elfogták a férfit, akinél nem volt robbanószerkezet.

2013. szeptember 10. 13:01

Csepel.info szerint saját maga felrobbantásával fenyegetőzik egy 40 év körüli férfi a csepeli Karácsony Sándor utca – II. Rákóczi Ferenc út kereszteződése melletti emeletes házban. A környéket lezárták, egyre több a rendőr a helyszínen, és már megérkeztek a Terrorelhárítási Központ emberei is.

A hírblog – amely több képet is csatolt a drámáról – azt írja: a helyszínen van Németh Szilárd polgármester és Borbély Lénárd alpolgármester is, akik felajánlották a lakóknak az önkormányzat segítségét: a tanácsteremben helyezik el azokat, akiknek el kellett hagyniuk az otthonukat. Néhányan már meg is érkezetek az önkormányzathoz.

A Csepeli HÉV-et 12 óra után nem sokkal leállították, Facebookon megjelent beszámolók szerint mesterlövészek is vannak a helyszínen.

Frissítés

A TEK munkatársai elfogták a férfit. A Hír Tv arról számolt be Hajdu Jánosra, a TEK főigazgatójára hivatkozva, hogy a férfinél nem találtak robbanószerkezetet. 

Összesen 2 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
szalámis hegedű
2013. szeptember 10. 14:35
Hagyni kéne. Két héten belül rend lesz. Pintér elvtárs mondta, ő pedig sosem hazudik, mert a főnöke mondta.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!