Villamosmegállóba csapódott egy autó az Örs vezér téren

2013. augusztus 14. 09:21

A balesetben egy nő meghalt, öt embert pedig kórházba szállítottak, közülük kettőnek súlyosak a sérülései.

2013. augusztus 14. 09:21

Egy nő életét vesztette, öt embert pedig kórházba szállítottak a mentők azt követően, hogy egy autós egy villamosmegállóba hajtott szerda reggel a fővárosban az Örs vezér téren – tájékoztatta az Országos Mentőszolgálat sajtóügyeletese az MTI-t. Németh Cecília elmondta, hogy két nő súlyos, további két nő és egy férfi könnyű sérüléseket szenvedett. Egy nő a helyszínen elhunyt, rajta már nem tudtak segíteni a mentők.

Az autós a Fehér út irányából hajtott az Örs vezér tér felé, amikor járművével a korlátot átszakítva a 3-as villamos megállójába hajtott. Az MTI úgy értesült a helyszínen, hogy az autós egy kereszteződés közepén elvesztette az uralmát a jármű fölött, egy járdaszigetnek ütközött, áthajtott egy bozótos területen, majd a villamosmegállóban várakozók közé csapódott.

A helyszínelés és műszaki mentés idejére a megálló körüli területet a rendőrség lezárta. Közutat ugyan nem zártak le, ám a környéken torlódás alakult ki.

A 3-as, a 62-es és a 62/A villamosok helyett az Örs vezér tér és a Bosnyák tér között pótlóbuszok közlekednek.

Összesen 25 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
nyugalmazott tanár
2013. augusztus 14. 11:48
Hogyí ezek a neobolsevik trógerok miért nem járnak villamossal?
Thomas Müller
2013. augusztus 14. 11:41
RIP :( Pedig az elég forgalmas hely, és van egy kereszteződés is ott.
narancsos-kaméleon
2013. augusztus 14. 10:26
Vannak akiknek mindent szabad az utakon, és vannak akiknek semmit. Attól függ, hogy.... A rohadék trafipaxukkal mindig olyan helyen bujkálnak és állnak lesben, ahol a rugalmas közlekedés és sebességválasztás messze meghaladja az agyatlanul kihelyezett táblán latható "értéket". Mi ez, ha nem pénzbehajtás!
Szilágyi Béla
2013. augusztus 14. 10:17
A sebesség önmagában nem veszélyes, ha képes vagy uralni. A mély víz sem veszélyes ha képes vagy úszni. Ez a baleset pedig pont nem a sebesség miatt történt, epilepsziás rohama lehetett a vezetőnek.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!