Orbán nyugalomra int

2013. április 19. 18:46

Steiner Pál a miniszterelnök intézkedését sürgette amiatt, hogy a rendőrség akadályozza meg a Nemzeti Érzelmű Motorosok vasárnapi felvonulását. Orbán Viktor minderre úgy reagált: nyugalom, a kormány tudja a dolgát.

2013. április 19. 18:46

Nyugalom, a kormány tudja a dolgát!” – tolmácsolta Orbán Viktor kormányfő álláspontját az MTI-nek Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke azzal kapcsolatban hogy az MSZP-s Steiner Pál felszólította a miniszterelnököt, haladéktalanul intézkedjen annak érdekében, hogy a rendőrség megakadályozza a Nemzeti Érzelmű Motorosok vasárnapra tervezett felvonulását.

A szocialista politikus pénteki sajtótájékoztatóján felidézte: kérdésére a kormányfő múlt hétfőn a parlamentben közölte, arra utasította Pintér Sándor belügyminisztert, hogy az Élet menete napján ne lehessen olyan típusú politikai természetű rendezvényeket tartani, amelyek sérthetnék a felvonulók emberi méltóságát. Steiner Pál szerint a miniszterelnök szavahihetőségét kérdőjelezi meg, ha – más útvonalon és a korábbi, Adj gázt!-tól eltérő elnevezéssel ugyan –, de a „neonáci provokáció” mégiscsak megvalósulhat Budapesten.

Összesen 215 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kjkj945
2013. április 20. 15:03
Nyugi nyugi nyugi nyüg alom nyüg alom!
Monkey4you
2013. április 20. 14:27
Aggódom a Hungaricumok miatt!!! Túl nacionalista nevük van!!! Tiltsák be ezeket az árúkat!!! /Egy választó/
gebasz
2013. április 20. 11:06
egyébként ezt a felvonulást is tudomásul vette a rendőrség nem? Steiner Pál a melegfelvonulás kapcsán is tanusíthatna ilyen magatartást, azt is nyugodtan betilthatják, a fiatalkorúak védelmében. Bár gondolom ő is felvonuló lesz, így azért mégsem olyan egyszerű Orbán pedig szégyellheti magát, nemzeti kormánynak hazudott társulatával együtt
Thomas Müller
2013. április 20. 09:52
Ha ezt is betiltja Orbán, az már tényleg durva lesz. Mind az emberi szabadságjogok, mind állítólagos hazafiassága tekintetében. Ugyanis a motorosok megváltoztatták a rendezvény nevét és útvonalát is, tehát a holoiparosok már semmibe sem köthetnek bele.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!