Fideszes aláírásgyűjtőkre támadtak Budapesten

2013. április 05. 18:53

A Fidesz tájékoztatása szerint támadás ért két középkorú aláírásgyűjtőt péntek délután a főváros XVII. kerületében. A két nő a kormánypártnak a rezsicsökkentés támogatására indított aláírásgyűjtésében vett részt. A párt feljelentést tesz.

2013. április 05. 18:53

Selmeczi Gabriella, a Fidesz szóvivője közleményében azt írta: a bántalmazás Rákoskeresztúr városközpontjában, egy közterületi aláírásgyűjtő standnál történt. A két, 50 év körüli nőre „teljesen indokolatlanul és váratlanul támadt az elkövető”, ököllel kezdte őket ütni, egyikük arca komolyabban megsérült, ezért a sértettekhez mentőt kellett hívni – közölte, hozzátéve, hogy az elkövető, egy 50 év körüli férfi elhagyta a helyszínt, ahol a rendőrség később tanúkat hallgatott meg.

Selmeczi Gabriella úgy fogalmazott: nem ez az első erőszakos támadás a Fidesz ellen „az elmúlt időszak baloldali gyűlöletkampánya alatt”. „Mint ismert, Bajnai Gordon »katonái« a Fidesz-székházba törtek be törvénytelenül, három hete Miskolcon a békésen demonstráló kormánypárti civilekkel voltak erőszakosak a helyi szocialista vezetők, és ugyancsak támadás érte a Fidesz honlapját is” – közölte a szóvivő, felháborítónak és elfogadhatatlannak nevezve a törvénytelen és erőszakos akciókat. „Magyarország és a magyar emberek a nyugalomra szavaztak 2010-ben” – zárta közleményét a kormánypárti politikus.

Összesen 474 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Next adósság
2013. április 06. 21:42
a CSEKA/NKVD/KGB-t az Orosz zsidóság hozta létre ugyan úgy mint a Magyarországon élő zsidóság az ÁVH-t a KGB első számú vezetője a grúz/zsidó származású Berija volt akit 1953-ban letartóztatásakor agyonlőttek. "1917-ben (1919?) belépett a Kommunista Pártba. 1921 és 1931 között a kegyetlenségeiről hírhedt szovjet állambiztonsági szolgálat, a CSEKA vezetője volt Grúziában. 1938-ig a Grúz Kommunista Párt első titkára volt. 1938 és 1946 között belügyi és állambiztonsági népbiztos (az NKVD rettegett főnöke), a sztálini koncepciós perek egyik legfőbb felelőse volt. 1945-től a Szovjetunió marsallja volt. 1946 és 1953 között miniszterelnök-helyettes volt. 1953-ban belügyi és állambiztonsági miniszter volt. (Ekkor az NKVD átalakult, új neve KGB lett.)" Zsidó vezetés A Szovjetunió fennállása alatt végig zsidó vezetés alatt állt, ismertebbek a Jagoda✡ család, Kaganovics Lázár✡, aki csapataival saját visszaemlékezései szerint 20 millió embert, túlnyomó többségében nemzsidót tett el láb alól, Hruscsov✡, a későbbi párttitkár és sok más. A Csekában és KGB-ben a zsidók, különösen a zsidó tisztek számaránya mindig a lakosságban elfoglalt arányuknak legalább tízszerese volt. nevezetes zsidó KGB-s vezetők akik miniszteri rangban voltak: Lavrentyij Pavlovics Berija Ivan Alekszandrovics Szerov Alekszandr Selepin Jurij Andropov Hümm!
Badellaman
2013. április 06. 16:54
Szerencsére egyre több embernek nyílik fel a szeme. Egyszer majd csak eltörik a kezét lábát az aláírásgyűjtőnek, aztán elnézelődhet. http://hvg.hu/itthon/20130406_Ujabb_fideszes_aktivista_jelentette_be_ho
bonjour cseppek
2013. április 06. 12:17
Szerintem önmegveretés volt, hogy Fletót, vagy Bajnait szóba lehessen hozni!
bonjour cseppek
2013. április 06. 12:15
Ha harc, legyen harc?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!