Azonosították a fideszes aláírásgyűjtők bántalmazóját

2013. április 06. 11:21

Azonosította a rendőrség azt a férfit, aki pénteken a főváros XVII. kerületében bántalmazta a Fidesz egyik aláírásgyűjtőjét – tudatta a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a honlapján.

2013. április 06. 11:21
Selmeczi Gabriella, a kormánypárt szóvivője pénteken arról tájékoztatta az MTI-t, hogy támadás érte két középkorú aláírásgyűjtőjüket Rákoskeresztúr városközpontjában, egy közterületi standnál. A két nő a kormánypártnak a rezsicsökkentés támogatására indított akciójában vett részt.
 
A BRFK péntek késő este közleményt tett közzé honlapján a történtekről, kifejtve, hogy a férfi egyelőre ismeretlen okból keveredett szóváltásba a nőkkel. Egyiküket arcul ütötte, majd távozott.
 
A kiérkező rendőrök az adatgyűjtés után néhány órán belül azonosították az 52 éves budapesti férfit, akivel szemben garázdaság vétsége elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást a XVII. kerületi kapitányság – közölte a BRFK.

Összesen 118 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Magyarvagyok?
2013. április 07. 09:58
Számomra elfogadhatatlan, ha valaki poltikai céljai, vagy véleménye érvényesítésére erőszakot, agresziot alkalmaz. Akor sem, ha az éppen jobboldali, akkorsem, ha éppen baloldali. Elmebeteg vélemények sokaságát olvastom, itt is. Erdős Péter is kb 60 éves mégsem agreszív, öntörvényű ember. Rajta kívül még rengeteg 50 év körüli vagy a feleti békés kulturált szélyt ismerek (mind két táborból). A jobbolladli gondolkodás alapja a másokkal szembeni előitélet. Csendesen jegyzem meg ez az egész kampány önmagában is egyfejta agreszió, csak anak egy finomabb fajtája.
pityesz74
2013. április 06. 19:40
Pont azon gondolkodtam el, hogy a szarházi 52 éves, ami azt jelenti hogy az igazán aktív korában a múlt rendszer legvidámabb éveiben szocializálódott, igaz hogy akkor már állam hitelekből voltunk a "kommunista blokk " legvidámabb barakkja". Bizony ezek az emberek(tiszt a kivételnek) leragadtak annál a formátumnál, hogy nekik alanyi jogon, a semmitevés mellett is minden jár és ingyen!Nem lehet egy országot arra építeni, hogy a nem működö rendszerekhez soha senki nem mer hozzá nyúlni, mert olyan intézkedést senki nem tud foganatosítani ami valakire ne járna hátrányos következményekkel. Akkor az a megoldás hogy soha senki ne csináljon semmit? Annak isszuk most a levét!Szánom a barmot, de megérdemelné hogy eltördeljék kezét- lábát!
liberálzöld.
2013. április 06. 19:04
" „Valóban a két üveg között gyűjtöttem, mert országosan meghirdették, hogy a templomokban kezdjük. Semmit sem csináltam, csak egy sarokban kihelyeztem az aláírásgyűjtő íveket. Néhányan kiléptek a sorból, és saját megfontolt érdekükben aláírták a lapot. Ekkor kezdett az atya a legmagasabb hangján nem is kiabálni, hanem üvölteni. Én az ilyen hangra nem reagálok. Az atya jobban tenné, ha az egy éve keresett kerítés-, közösségi ház és az orgonajavításra összeszedett pénzekről beszélne.” A Fidesz kommunikációs igazgatója, Kocsis Máté az Index kérdésére cáfolta az aktivista állítását, leszögezve, hogy az aláírásgyűjtés szervezői biztosan nem kaptak arra szóló bíztatást, hogy az ívekkel templomokba menjenek."
liberálzöld.
2013. április 06. 18:59
A Gyurcsány bízta meg a támadókat. Meg a zelmúttnyócév.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!