Az MSZP elítéli a Fidesz aktivistáinak megtámadását

2013. április 06. 16:18

Az MSZP elítéli a Fidesz fővárosi aláírásgyűjtő aktivistáit ért pénteki támadást, a szocialisták ugyanakkor örömmel értesültek arról, hogy a rendőrség már azonosította a bántalmazót – közölte Mesterházy Attila.

2013. április 06. 16:18
„Az MSZP továbbra is elítél minden olyan erőszakos cselekedetet, amely bármely magyar állampolgár testi épségét fenyegeti, veszélyezteti, vagy másokat erre buzdít” – írta az MTI-hez szombaton eljuttatott közleményében a szocialisták pártelnök-frakcióvezetője.
 
A Fidesz aktivistái a rezsicsökkentés megvédése érdekében gyűjtöttek aláírásokat Rákoskeresztúron, amikor bántalmazta őket egy középkorú férfi, akit néhány órán belül azonosított a rendőrség. Garázdaság vétségének megalapozott gyanúja miatt folytat ellene eljárást a XVII. kerületi kapitányság.

Összesen 61 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
ElQurMinator
2013. április 07. 15:42
Hiába, akik lopnak, csalnak, hazudnak, azok a gyengébb nemet is meg tudják verni. A balliberalizmus csak az elkeseredett, kontrolálatlan dühöt tudja kiokádni magából... az eredményét Tisza István halála óta ismerjük.
trabantkombi
2013. április 07. 14:58
Én meg elítélem, hogy mo miniszterelnöke szabadon engedett egy baltásgyilkost!!! 2014!!!!
bulvárkacsa
2013. április 07. 14:07
Lelassulna a forgalom, sokan gratulálnának neki.
fofo
2013. április 07. 13:07
Nos ezt valójában igy kell értelmezni: Az MSZP elít él(te)i a Fidesz fővárosi aláírásgyűjtő aktivistáit ért pénteki támadást, a szocialisták ugyanakkor örömmel értesültek arról!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!