Áder mond ünnepi beszédet a Múzeumkertben

2013. március 14. 14:16

Ünnepi beszédet mond a köztársasági elnök és Tarlós István pénteken Budapesten, a Múzeumkertben, a március 15-i díszünnepségen.

2013. március 14. 14:16

Áder János köztársasági elnök és Tarlós István főpolgármester mond ünnepi beszédet pénteken Budapesten, a Múzeumkertben, a március 15-i díszünnepségen – közölte a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium (KIM) sajtóosztálya csütörtökön az MTI érdeklődésére.

A nemzeti ünnep korábban meghirdetett programja szerint a főpolgármester mellett Orbán Viktor miniszterelnök tartott volna ünnepi beszédet a Magyar Nemzeti Múzeumnál március 15-én. A kormányfő azonban csütörtökön Brüsszelbe utazott a kétnapos európai uniós csúcstalálkozóra, ezért nem tud részt venni a budapesti ünnepségen.

Összesen 60 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
liberálzöld.
2013. március 14. 21:05
Áder beszéde: Kedves ElvtórsaKKKK,Barátaim!
liberálzöld.
2013. március 14. 20:58
A nagyezír érzi a bukás szagát.Hát delegál egy csicskát Ájjemmíting János!!!!
Soma
2013. március 14. 19:33
Zizegnek a cetlik, csörögnek a bögrék!
nyugalmazott tanár
2013. március 14. 18:30
Mindig öröm együtt ünnepelni Orbán miniszterelnök úrra, gondolatait szívesen hallgatja az ünneplő magyar közönség. Most azonban szerintem is fontosabb a brüsszeli jelenléte, mert nem nehéz előre feltételezni, hogy az álnok balliberális kirohanások és fröcsögések újra megpróbálják Magyarországot gyalázni. A Kohn Bendit félék fenik az agyarukat ellenünk, és a hazai álbaloldal kiküldött ügynökei is erre készítik fel az elvtársaikat. Orbán Viktornak ott a helye. Korrekt tájékoztatást kell adjon a félrevezetett közvéleménynek. Lélekben azonban velünk ünnepel, ebben mindenki biztos lehet, aki hiányolja a személyes jelenlétét.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!