MTVA Sales House: két hónap után távozott az igazgató-helyettes

2012. október 15. 15:33

Alig két hónapja, hogy megkezdte munkáját az MTVA Sales House igazgató-helyettesi posztján Kovács Krisztián, akinek az Alap most azonnali hatállyal megszüntette munkaviszonyát – értesült a Médiapiac.

2012. október 15. 15:33

Távozott a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) Sales House igazgató-helyettesi pozíciójából Kovács Krisztián – értesült a Médiapiac. A portál cikkében emlékeztetett: a korábban a TV2 kereskedelmi igazgatójaként dolgozó szakember, aki egyben a MEME jelenlegi elnöke is, augusztus 1-én kezdte meg munkáját az Alapnál. Az ügyről az MTVA mindössze annyit közölt: „Kovács Krisztiánnak próbaidő alatt azonnali hatállyal megszűnt a jogviszonya”.

A Médiapiac arról is beszámolt: a korábban az Ipsosnál és az Origónál is megfordult Horváth Réka az MTVA értékesítési vezetői posztján folytatja a közmédia értékesítőházánál.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!