Károly körúti óriásmolinón kért bocsánatot szerelmétől egy lengyel férfi

2012. október 04. 15:45

Két 800 négyzetméteres molinón kért bocsánatot párjától Jan Przasnek. A Károly körúti épületekre kihelyezett óriásplakátokra a lengyel férfi hivatalosan kért és kapott engedélyt a fővárostól.

2012. október 04. 15:45

A molinók és a szerelmes üzenetek minden eddigi információ szerint valódiak és őszinték, de az Index nem zárja ki, hogy esetleg egy gerillakampánnyal van dolgunk. Az üzenet ugyanakkor máris nagy sikernek örvend a járókelők között.

Összesen 51 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Semaszop seszadi
2012. október 05. 09:21
Hogyan csináljunk Diznilendet a demszkiatomsújtotta Budapestből. Nagy szines műanyag Mikiegereket, műanyag teheneket a fővárosba!
Atisz
2012. október 04. 21:24
Ha Boszniát akarja megmutatni annyira, akkor nem biztos, hogy lengyel ;)
aztabazta
2012. október 04. 20:11
Remek otlet ! Vajon mennyi narancsos molino lesz Viktorka seggarcaval oktober 23an ?
foxi
2012. október 04. 18:37
A kisegér beleesik a vizesdézsába, és segítségért kiabál. Hallja ezt a macska, és kimenti, hogy megegye. Amikor be akarja kapni, azt mondja az egérke: - Jaj cica, ki hallott még olyat, hogy valaki vizes reggelit egyen? Előbb várd meg, amíg megszáradok, akkor megehetsz. A macska hallgatott az egérre, és kivitte a napra száradni. Míg az egér szárítkozott, a macska elbóbiskolt, s akkor az egér bebújt a lyukba. - Na, te aztán alaposan átvertél! - zsörtölődik a macska. - Látod cica, az ember rengeteget hazudik, amíg elér a lyukig!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!