Földön várják a vonatokat a Keletiben

2012. augusztus 09. 09:13

Nem csak piszkos a Keleti, de elég pad sincs a pályaudvaron. A nemzetközi vonatok első osztályú utasai viszont luxusváróban pihenhetnek.

2012. augusztus 09. 09:13

Egy több részes sorozatban mutatja be a budapesti vasúti pályaudvarokat az RTL Klub Híradója. Az első részben a Keleti Pályaudvart térképezték fel. 

Összesen 51 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
pharmacyli
2012. augusztus 09. 17:35
Bármit is ír bárki, a Keleti most tisztább, mint volt. Jó intézkedés a dohányzás betiltása. Naponta két alkalommal ott járok. Az igaz, hogy lepusztult, de legalább sepernek. Önmagában elképesztő volt az a rombolás, melynek céltáblája volt a Baross tér, a 4-es metró. E képbe illik be a pályaudvar mai állapota. Az egyetlen "fejlesztés" a peronzár volt és óriási üzlet lehetett a peronzáron átmászni tilos tábla magyar, angol és német nyelven. Számolják meg, hány darabot tettek ki a trolibusz megállóhoz vezető oldalon. Egy jó dolog van még: a 80-as és a 178-as troli végállomása, illetve megállója a pályaudvar mellett. Megérkezik valaki a 9-es vágányra, néhány lépés után átszállhat. Más kérdés, a gödöllői vonatok az 1 és 2 vágányra érkeznek, kilométereket gyalogolhatnak. Hiányzik a az 1 és 5 vágányokat a 11-13-as vágányokkal összekötő aluljáró.
rosszkutya
2012. augusztus 09. 16:32
Egyébként annyira szar ez az RTL-es hányás, annyira tipikus, hogy rosszul vagyok. A külföldiekre való hivatkozás, hogy szegények a földön fetrengenek, hát tétnyleg borzasztó. Az, hogy van 15 millió potenciális magyar utas, az nem probléma. A külföldinek nincs hol leülni, aaaaz gond! Meg ez a szociális demagógia, hogy bezzeg az első osztályú nemzetközi utasoknak milyen váró van... Szánalmas. És egyúttal szégyellem magam, hogy már 32 kommentnél járunk, amiből 4 az enyém.
Hajdú Sógor
2012. augusztus 09. 16:22
A Keletit - hála Demszki Kakukknak - tiz éve meg se lehet közeliteni.
Vmint...
2012. augusztus 09. 16:07
Viszont lett új városzászló meg Elvis tér. Fontossági sorrendet be kell tartani!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!