Összekapott a Fidesz és az MSZP Hódmezővásárhelyen

2012. július 24. 19:22

Saját sajtótájékoztatóját követően két hódmezővásárhelyi fideszes megjelent a szocialisták sajtótájékoztatóján, és vitába szállt az MSZP-s politikusokkal. A Fidesz egyébként a Hódmezővásárhelyre érkezett szocialista aktivistákat tette szóvá sajtótájékoztatóján, az MSZP pedig egy szórólapot kifogásolt.

2012. július 24. 19:22

A Fidesz hódmezővásárhelyi elnöke szerint az MSZP-központból „pártkatonákat” vezényeltek a városba, hogy a szeptemberi időközi polgármester-választásra saját jelöltjüknek gyűjtsenek ajánlószelvényeket. Havasi Katalin sajtótájékoztatóján azt mondta: információik szerint a több tucat pártaktivista „agresszív” módon képviseli az MSZP érdekeit, és „zaklatja az embereket”.

A tájékoztató után az elnök, Molnárné Kecskeméti Rita, a Fidesz helyi képviselője és egy másik helyi Fidesz-tag, Tóthné Kecskeméti Katalin átment az MSZP sajtótájékoztatójára, ahol vitába keveredtek a szocialista polgármesterjelölttel, Kis Andreával és az MSZP országos elnökhelyettesével, Simon Gáborral. A fideszes politikusok azt firtatták, hogy mit keresnek a pártaktivisták a városban. A szocialista politikusok erre válaszolva azt javasolták, hogy a polgármesterjelöltek tartsanak nyilvános vitát, amelyen minden kérdés megvitatható.

Az MSZP sajtótájékoztatóján egyébként Kis Andrea, az MSZP polgármesterjelöltje arról beszélt, hogy a várost olyan szórólapok „árasztották el” a hétvégén, amelyek a szocialista pártot és helyi munkáját kedvezőtlen színben tüntetik fel, emiatt a helyi választási bizottsághoz fordulnak. Hangsúlyozta: a „kiadó nélküli” szórólap üzenetei „kísértetiesen hasonlítanak” azokra a kijelentésekre, amelyeket azoktól a fideszesektől hallottak, akik megjelentek az MSZP múlt heti sajtótájékoztatóján.

A sajtótájékoztatón részt vett Simon Gábor, az MSZP országos elnök-helyettese is, aki úgy fogalmazott: az „aljas kis szórólap” is azt bizonyítja, hogy Hódmezővásárhelyen változásra van szükség, és a vetélytársak félnek az MSZP-től. „Friss levegőre van szükség ebben a városban ahhoz, hogy ez a város megújulhasson, fejlődhessen” – mondta.

Összesen 22 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
radical
2012. július 24. 23:18
Egyik kutya másik eb! Nagyon unalmas már ez a váltógazdálkodás ezért valami más és új kell! Egy esélyt mindenképpen megérdemel a Jobbik!
realista
2012. július 24. 22:22
Marakodik a koncon a két bolsi utód.
HSL
2012. július 24. 21:28
senki sem kényszerítette adósságbajnok lézerdzsonnit a városra, akármilyen utódját se... tessék szavazni, oszt jónapot
bini
2012. július 24. 20:27
Az MSZP hasonló mecset játszott Pécsett. Buszokkal vitték az ötye klubot cetliket gyüjteni, ott is a központ probált ráhatni a Pécsiekre. Tudjuk az eredményt Páva földrengés szerü gyözelme Szilin. Az mszp és más pártok is tanulhatnának abból, hogy a helyi politika más, mivel az emberek nem viselik el a gyüllölet kampányokat és főleg azt, hogy kivülről ugasanak a dolgaikban. Mert úgye az a mondás, hogy a nadrágos emberek hazamennek, de nekik ott kell egymás mellett élni lehetőleg békében.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!