Megvannak a fideszes kopogtatók Hódmezővásárhelyen

2012. július 30. 10:20

Mintegy nyolcezer ajánlószelvényt kapott Almási István, a Fidesz-KDNP hódmezővásárhelyi polgármesterjelöltje, ez a szükséges mennyiség több mint tízszerese – jelentette be Hegedűs Zoltán, a Fidesz helyi alelnöke.

2012. július 30. 10:20

A hódmezővásárhelyiek kiemelkedő támogatása bizonyítja, hogy a Fidesz-KDNP megbízható, tapasztalt, jól ismert jelöltet állított a polgármesteri posztra, aki tisztességes, becsületes munkával tudja szolgálni a közösséget – mondta az önkormányzati képviselő.

Úgy fogalmazott: a tizennyolc esztendeje önkormányzati képviselőként, tizenkét éve pedig alpolgármesterként dolgozó Almási István személye biztosíték arra, hogy Hódmezővásárhely továbbra is dinamikusan fejlődő város legyen.

Hódmezővásárhelyen szeptember 2-án azért tartanak időközi választást, mert a várost 2002 óta irányító Lázár János június 2-tól a Miniszterelnökséget vezeti államtitkárként, és ez a tisztség a jogszabályok értelmében összeférhetetlen a polgármesterséggel.

Az MSZP önkormányzati képviselőjét, Kis Andreát, a Jobbik Kovács Sándor vállalkozót indítja az időközi választáson, az LMP nem állít jelöltet.

Összesen 8 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Basiliscus
2012. július 30. 11:37
Eddig az időpontig csak! diszlájkot kaptak a kommentek. Árulkodó.
Basiliscus
2012. július 30. 10:33
A kiemelkedő támogatottságot majd maga a választás eldönti. Addig csak egy szokásos lózung.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!