Megszűnik az Aegon magánnyugdíjpénztára

2012. március 12. 13:37

A lépést a magánnyugdíjpénztári szektort érintő megváltozott szabályozási környezettel, a biztonságos és tervezhető működtetés ellehetetlenülésével magyarázzák.

2012. március 12. 13:37

Az Aegon Nyugdíjpénztár küldöttközgyűlése várhatóan a magánnyugdíjpénztári ágazat jogutód nélküli megszüntetéséről fog dönteni, ezt javasolja a cég vezetősége. Az Aegon közleménye szerint a tagok az eddig felhalmozott megtakarításaikat átvihetik egy másik nyugdíjpénztárba, vagy március 31-ig visszaléphetnek az állami nyugdíjrendszerbe. A lépést a magánnyugdíjpénztári szektort érintő megváltozott szabályozási környezettel, a biztonságos és tervezhető működtetés ellehetetlenülésével magyarázzák.

Összesen 8 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
laca56
2012. március 12. 18:36
A sötétség itt elég ijesztő! Nem tűnik fel egyeseknek, hogy a befizetések a mi pénzük is volt, amit a kedvezményezettek számláján tőzsdézett el a biztosító! Nem csak azt a pénzt használták el Matolcsyék másra, amit már befizettek, hanem a többi befizetéstől mentették meg azokat az adózókat, akik nem egy saját számlán gyűjtötték a nyugdíjjárulékukat, ami szart sem ért volna, és azoknak is mi fizettük volna később a nyugdíját! Kivéve persze a gazdagokat, akiknek kitalálták ezt az egész, hogyan lehet jó sok pénzt kivenni a közösből!
Honfi-fi
2012. március 12. 15:17
1 rablómultival kevesebb a piacon. Kicsi, de fontos lépés. Hulljanak csak.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!