Előzetesben a darabolós

2011. december 18. 12:15

Előzetes letartóztatásba helyezték T. Editet, a pestszentlőrinci „darabolós gyilkost”. A nő bár korábban beismerő vallomást tett, nem emlékszik a bűncselekmény pontos körülményeire.

2011. december 18. 12:15

A Fővárosi Bíróság honlapján szombaton közzétett közlemény szerint a bíróság végzésében az emberölés bűntette miatt a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) bűnügyi főosztály életvédelmi osztályán indult büntetőügyben elrendelte T. Edit gyanúsított előzetes letartóztatását az első fokú bíróságnak a tárgyalás előkészítése során hozott határozatáig, legfeljebb 2012. január 17-ig.

A pestszentlőrinci „darabolós gyilkosság” elkövetésével gyanúsított nő jelenléte az eljárási cselekményeknél csak a kényszerintézkedés elrendelésével biztosítható, figyelemmel a bűncselekmény kiemelkedő tárgyi súlyára, valamint a gyanúsított személyi körülményeire.

A rendőrség csütörtökön jelentette be, hogy elfogták a pestszentlőrinci gyilkost; a megölt férfi élettársa, az 52 éves T. Edit részletes beismerő vallomást tett. Az elkövető előbb megfojtotta a férfit, majd a holttest mindkét kezét és lábát könyöknél, illetve térdnél megcsonkolta.

A gyanúsított a rendőröknek azt mondta: hosszan tartó rossz viszony volt közte és a férfi között az alkoholizálás és a sértett agresszivitása miatt. A nő állítása szerint a darabolás konkrét körülményeire nem emlékszik, így a szemle feladata a bűntett részleteinek feltárása.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!