Rábatamási polgármestere lemondott

2011. május 14. 11:07

Molnár Norbert független polgármester előtt Kovács Attila (Fidesz–KDNP) alpolgármester is visszaadta tisztségét – írja a Kisalföld.

2011. május 14. 11:07

Lemondott Rábatamási polgármestere. Molnár Norbert elsősorban egészségügyi okokkal indokolta döntését, de az iskola működtetése körüli vitákat is kiemelte, amelyek során támadások érték. „Az ezer lakosú rábaközi község elesett a kistérségi normatívától, így az iskola – amelyben két szomszéd község diákjait is oktatják – fenntartása egyre nagyobb gondot jelent” - hangsúlyozta. Az intézmény sorsárólmég nem döntöttek. 

 
A Fidesz–KDNP-s Kovács Attila, a testület alpolgármestere szintén lemondott és képviselőként folytatja munkáját az önkormányzatban. Lépését magánéleti és szakmai okokkal indokolta. A település képviselő-testülete hattagú, melyben a polgármester és az alpolgármester is első ciklusát töltötte.

Összesen 4 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Rudolf János
2011. május 14. 11:21
A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!