Ferihegy: folytatódik a drosztháború

2010. december 17. 14:25

A taxicégek között váltás gond nélkül lezajlott Ferihegyen, ám a Zóna Taxi és a Budapest Airport ügye a rendőrségen, illetve a bíróságon folytatódhat.

2010. december 17. 14:25

A Zóna Taxi és a Főtaxi közötti váltás ugyan botrány nélkül lezajlott, ám korántsem biztos, hogy a szolgáltatócsere kapcsán indított eljárások csendben zajlanak le - írja a hvg. A Zóna Taxi több feljelentést is tett, míg a Budapest Airport választott bírósághoz fordult az ügy kapcsán.

Amíg a  Zóna Taxi önbíráskodás, zsarolás és kényszerítés miatt tett feljelentéseket, addig a Budapest Airport választott bírósághoz fordult a zónás taxisok birtokon kívül tartása érdekében. Hardy Mihály szóvivő leszögezte: A BA elégedett jelenlegi partnerével, a Főtaxival. 

 A rendőrség nemrégiben ellenőrizte a ferihegyi drosztok speciális igazolókártyáját. „Két magáncég közötti megállapodásába a rendőrségi beavatkozásnak semmi helye sincs. Ezt kifogásolva a Belügyminisztériumtól kértünk állásfoglalást. Eiselt György, a tárca szabályozási és koordinációs helyettes államtitkárának válasza szerint ezt az ellenőrzést a taxiállomásokat üzemeltető szervezet, a Fővárosi Közterület-felügyelet, illetve a szerződéses üzemeltető végezheti el.” - reagált az ellenőrzésre Veres István, a Zóna Taxi szóvivője.

Összesen 2 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
küllő
2010. december 18. 13:26
Hát elég röhejes amikor ez a "derék üzletember" a tisztességről meg becsületes üzletről tart kiselőadást.
rosszkutya
2010. december 17. 16:26
Azért nem érdekes, hogy ez a citadellás fickó mennyire kapaszkodik az általa egyébként veszteségesnek vallott repülőtéri fuvarozásba? Imádott foglalkozásom mocskáról többet itt: http://www.hallotaxi.hu/index.php?pg=forum&theme=1&topic=725&action=read valamint itt: http://www.hallotaxi.hu/index.php?pg=forum&theme=2&topic=643&action=read olvashattok.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!