Bíróság előtt az ingatlanpanama

2010. január 22. 09:04

Az MSZP-s vezetésű XVII. kerületben is gyanús ingatlancserék történtek.

2010. január 22. 09:04
Az MSZP-s vezetésű Pestszentlőrinc-Pestszentimre önkormányzatának jóváhagyásával hozták tető alá azokat a gyanús ingatlancseréket, amelyek egyike miatt Lévay Levente, Kispest egykori SZDSZ-es polgármestere vádlottként állt a bíróság elé. A gyanús csereszerződéseket Mester László (MSZP) pesztszentlőrinci polgármester írta alá.

A Magyar Nemzet úgy tudja, hogy a Fidesz a napokban büntetőfeljelentést tesz, ugyanis álláspontjuk szerint nem egyedi ügyről, hanem egy jól szervezett csalássorozatról van szó, amelynek akár tucatnyi károsultja lehet. (MTI)

Összesen 3 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
de ki az a Gyurcsányi?
2010. január 24. 21:47
hmm vajon ennek a bulinak a végén is nem egy korrupt fővárosi zsidó tartja a markát? zsidóbűnözés?
burqus
2010. január 22. 20:07
Lehet, ez csak olvasócsalogató. Aki tudja, hogy a XVII. kerület valójában fideszes vezetésű, az meglepetten kattint rá a címre, míg ha helyesen a XVIII. állt volna ott, az már a kutyát sem érdekelne.
hajduj
2010. január 22. 09:51
Az MTI megszüntetésének, fényes oka íme itt áll. Aki azt írja le, hogy XVII. kerület, de a XVIII-ra hivatkozik, az nem végzi a munkáját hitelesen. De az is lehet, hogy a jelen Mandineres szerkesztő a ludas, provokátor. Amúgy a történeten nincs mit csodálkozni, hiszen a közös, az mindig a szabad préda tárgya volt, jó bolsevik hagyomány szerint.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!