Nem villoghat a szoci polgármester

2009. november 12. 18:29

Szabálysértési eljárást indít a Budapesti Rendőr-főkapitányság ismeretlen tettes ellen - megkülönböztető jelzés jogosulatlan használata miatt.

2009. november 12. 18:29
A HírTV kedden számolt be arról, hogy Pestszentlőrinc MSZP-s polgármestere, Mester László kék villogós autóval jár. A politikus szolgálati kocsijának szélvédője mögött a köztársasági őrezred által használt megkülönböztető fényjelzésre alkalmas lámpát helyeztek el. Ezen túl „police” jelzésű parkolókártyával és kizárólag a diplomáciai testületek által kiragasztható CD-matricával közlekedett.

Az ORFK tájékoztatása szerint polgármestereknek nem jár sem a kék lámpa, sem pedig a diplomáciai megkülönböztetés. Akit rajtakapnak a szabálysértésen, azt súlyosan megbírságolják. Mester László szerdán leszereltette autójáról a megkülönböztető jelzéseket. Ettől függetlenül a szabálysértési eljárást nem ússza meg.

Eljárás indul a polgármester kékvillogós autója miatt (hírtv)

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!