Gyilkolt a jelzés nélküli munkagödör

2009. augusztus 03. 11:53

A rendőrség nyomoz a 32 éves biciklista ügyében, aki nem észlelte, hogy az út közepén egy hatalmas munkagödör van, beleesett és meghalt.

2009. augusztus 03. 11:53

Feltehetően a csongrádi Körös-toroki fesztiválról indult Szentesre az a 32 éves kerékpáros, aki szombatról vasárnapra virradóra a Csongrád és Szentes közötti Tisza-hídon belehajtott egy 1,5–2 méter mély, jelzés nélküli, kibetonozott munkagödörbe. A baleset következtében a férfi súlyos koponyasérülést szenvedett, és belső szervei is sérültek. A Délmagyar információja szerint a barátaival kerekezett a 32 éves férfi, amikor eddig ismeretlen okból letért a közlekedőknek fenntartott forgalmi sávról, és a felújítás alatt álló híd szentesi oldalán egy munkagödörbe esett.

A munkaterület és a 1,5–2 méter mély gödör nem volt kivilágítva, csupán két terelőtábla figyelmeztette az arra közlekedőket. Valószínűleg a férfi későn vette észre a munkagödröt, és már nem tudott megállni a lejtős szakaszon. A barátainak közvetlenül a baleset után sikerült egy éppen Szentesről Csongrádra tartó mentőautót leállítaniuk a hídon, de sem a mentősök, sem a kiérkező esetkocsi szakemberei nem tudtak már segíteni a férfin.

Meghalt a Tisza-híd munkagödrébe esett kerékpáros - képek! (delmagyar.hu)

Kép: police.hu

Összesen 1 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Szenzor
2009. augusztus 03. 13:51
Trackback: "Mégis, kinek az élete?" http://malacnews.freeblog.hu/archives/2009/08/03/Megis_kinek_az_elete/
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!