Rendkívüli!

Békemenet after: közönségtalálkozó Bayer Zsolttal, Mráz Ágoston Sámuellel és Horváth Józseffel szombaton 18 órától

A MeH alá kerülnek a polgári titkosszolgálatok

2009. augusztus 12. 08:19

Nem várható, hogy új tárca nélküli minisztert neveznek ki a polgári titkosszolgálatok felügyeletére.

2009. augusztus 12. 08:19

Ficsor Ádám titokminiszter az MSZP választási felkészülésében vállalt szerepe miatt az őszi parlamenti szezonnyitó napján lemond tisztségéről. Valószínű, hogy a polgári titkosszolgálatok felügyeletének operatív feladatát a továbbiakban államtitkár (vélhetően a tisztség jelenlegi birtokosa, Iváncsik Imre) látja majd el, de a Miniszterelnöki Hivatal keretein belül. Erre a törvény lehetőséget ad. Ez pedig azt jelentené, hogy Molnár Csaba kancelláriaminiszter felügyelné a titkosszolgálati portfóliót is.

A miniszterelnök környezetéhez tartozó források szerint Bajnai Gordon ezzel a kérdéssel egyelőre nem foglalkozott, az ügyben nincs konkrét döntés. Molnár Csaba szintén megerősítette, hogy nincs még döntés az ügyben.

Molnár Csaba felügyelheti a titkosszolgákat (NOL)

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!