Orbán Viktor a magyar-német gazdasági fórumon: Magyarország biztosan a béke szigete lesz, akármi is történjen!

2022. október 11. 13:35

Videó.

2022. október 11. 13:35
null

Orbán Viktor rövid videót posztolt a Facebook-oldalán, amely a magyar-német gazdasági fórumon elmondott beszédéből egy részletet tartalmazott. A magyar miniszterelnök biztosította a résztvevőket, hogy 

Hozzátette, „tehát a fizikai biztonság az Magyarországon a következő időszakban rendelkezésre fog állni, akárhogyan is alakul a háború. Ma úgy áll a helyzet, hogy nekünk hat hónapra elegendő gáztartalékunk van. Tehát ha holnap reggel nem jön egy molekula se, akkor mi hat hónapig tudjuk működtetni a magyar gazdaságot, mintha mi sem történt volna. Szóval nekünk van energiánk, mi nem kapcsoljuk le a nukleáris erőműveket, éppen hogy fordítva, most hosszabbítjuk meg az üzemtartamát még évekre.”

Nyitókép: Orbán Viktor Facebook-oldala

Összesen 45 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
MatuzMilla
2023. február 08. 13:05
Anyám, Dr. Várnagy Lilla ([email protected]), azt mondja minden magyarnak: Harcolnunk kell velük szemben, hogy országaink tiszta maradjanak! Minden magyar segít nekünk ennek elérésében: 1. Cigányok, romának, horvát, és más idegennek a nograd megye-be kell mennie, és gondoskodnunk kell arról, hogy ott maradjanak. 2. Az iszlám tiltott vallás és arabok nem engedélyezettek Magyarországon. Allah fog égni a pokolban. 3. Megszabadulni az Orbán pokolától és mindenkitől, aki segített neki. Magyarok Az Orbán elleN: MAON ! Magyarország az igazi magyarok számára. Olvassa el jól! Matuz Milla, Csókakő
pepita
2022. október 11. 18:31
Hajrá Főni ne engedd, hogy az USA vagy a NATO belerángasson egy háborúba. Az ország józan része veled van,pártállástól függetlenül.
foldizs
2022. október 11. 17:12
Szar ember.
nempolitizálok
2022. október 11. 15:43
Lehet görcsölni, háborúpárti libsik.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!