Nagy-Britannia élén az indiai származású Rishi Sunak áll

2023. március 27. 18:56

Ma az elszakadásért küzdő skót nacionalisták a pakisztáni származású Humza Yousafot választották a Skót Nemzeti Párt élére.

2023. március 27. 18:56
null
Hont András
Hont András
Facebook

„1947-ben született meg a független Pakisztán. A terület előzőleg az Indiai Birodalom (korábbi nevén: Brit India) részét képezte.

Ma az elszakadásért küzdő skót nacionalisták a pakisztáni származású Humza Yousafot választották a Skót Nemzeti Párt élére, aki a skót első miniszteri posztot is átveszi.

Nagy-Britannia élén az indiai származású Rishi Sunak áll…”

Nyitóképen Humza Yousaf. Fotó: JEFF J MITCHELL / GETTY IMAGES EUROPE / GETTY IMAGES VIA AFP

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 150 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
syphax
2023. március 30. 05:45
DIKK MÁÁÁN! HOGYASSZONGYA: GYEREWELEMAKÁÁCLOMBOSSSKISSFALUMBA!!! JÓ SOK GÁÁDZSÓ VAN OTTAN LONDONORSZÁGBA IS...ALIGHANEM....OLLYAN SZIIIP BRAZILPOFÁJÚAK....
Xena99
2023. március 29. 07:17
Mit vársz egy identitászavaros napi szinten hergelt, uszított, gondolkodásra képtelen agyhalott liberálnácitól? Fröcsög, vagdalkozik, cigányozik, vagy épp rasszistázik, mindenféle iránymutatás nélkül....épp ami eszébe jut. Sokszor azt is elfelejti, hogy ő hová tartozik
rendesember
2023. március 28. 15:52
Itt mindenki rasszista? majd ha palesztin felszabadítási frontban lesz zsidó vezető, akkor aggódjatok.
2023. március 28. 13:33
London polgármestere, Anglia miniszterelnöke, Skócia miniszterelnöke tudjuk kik.....de ki Nagy-Britannia maharadzsája?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!