Ahogy várható volt, a svédek nem vontak vissza semmit, Hende mégis megígérte a pozitív parlamenti döntést

2023. március 09. 06:11

Ebből (természetesen) nem lesz semmi, mert ahhoz az Orbán-rendszert kellene megszüntetni, amire Orbán nem lesz hajlandó.

2023. március 09. 06:11
null
Bartus László
Bartus László
Amerikai Népszava

„Vajon honnan tudja Hende Csaba, hogy a »magyar parlament« megszavazza március végén a svéd NATO-csatlakozást? Nem úgy szavaz minden képviselő, még a »135 bátor ember« is, ahogy akar? Ráadásul Hende úgy tett ilyen kijelentést, hogy amiért Svédországba küldték a fideszes zsaroló különítményt, abból nem lett semmi, mert Svédország semmit nem vont vissza a fasiszta rendszer kritikájából, csak reményét fejezte ki, hogy az EU követelésére Orbán teljesíti a jogállami normákat.

Ebből (természetesen) nem lesz semmi, mert ahhoz az Orbán-rendszert kellene megszüntetni, amire Orbán nem lesz hajlandó. A kérdés az, hogy egyéb más alkuk alapján az EU lemond-e arról, hogy valóban teljesüljenek a jogállami követelmények, vagy elfogadja a látszatintézkedések hazugságait. Mindennek semmi köze a svédek NATO-csatlakozásához, de Orbán felhasználta a vétó jogát arra, hogy megleckéztesse és megalázza a svédeket (é a finneket) a csatlakozás támogatása fejében. A várakozásnak megfelelően, ebből nem lett semmi, mégis megszavazzák a csatlakozást.”

***

Nyitókép: Facebook

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 29 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
lististerc
2023. március 09. 17:55
Kedves Mandiner? Mennyit fizet nektek ez a barom? A tisztességes újságok legalább egy (x) jellel jelölik az ilyen írásokat.
Ma is bukik a Zorbán...
2023. március 09. 17:29
Tényleg nem értem a hozzászólókat. Mert az igaz, hogy a bartus egy alávaló bolsevista gazember. De igaza van. (Persze ő a haza ellen haragszik, nem érte...) A svéd és finn internáci suttyók semmiért sem kértek bocsánatot, előre megmondták, hogy mindent ugyanúgy fognak folytatatni. Felháborító, bicskanyitogató, de megtörtént. És ennek ellenére kiutazott teljesen feleslegesen a deleágáció, és még ennek ellenére is, nem csak a logikus érvekkel, de a tisztességgel is totálisan szembemenve mégis fel lesznek véve. Ez öngól.
Ólat a trolloknak
2023. március 09. 16:53
Téged kellene megszüntetni, hogy ne szenvedj már. Mindenki megérdemel egy kis pihenést.
jan36
2023. március 09. 15:58
Nincs ott egy kevésbé finnyás aligátor, cápa vagy kóborkutya? Vagy egy drogos feka, aki elhúzná ennek a zsirdisznónak a nótáját? Ott, ezt a gyökeret a halál sem hallgatja meg, árva, nincs senkije, köpnek rá, azért fáraszt minket a marhaságaival. Nem kellene idézgetni ezt az elmehibbantat.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!