Angyalföldön lakom, ahol több helyen 80 százalékkal nyert a baloldal

2022. december 02. 14:16

Még itt is odajönnek és elmondják, bár nem Fideszesek, egyetértenek a szankciók ügyében Orbánnal.

2022. december 02. 14:16
null
Deák Dániel
Deák Dániel
Facebook

„Budapesten, ráadásul Angyalföldön lakom. Itt még a mostani áprilisi választáson is voltak olyan körzetek, ahol nagyjából 80 százalékkal nyert a baloldal. Mindezek tudatában meglepett, hogy amikor az elmúlt hetekben elmentem a boltba, sétálni vagy például edzeni, akkor az elmúlt hetekben többször is odajöttek hozzám, hogy elmondják: ők ugyan nem fideszesek, de a háború és a szankciók ügyében egyetértenek Orbán Viktorral és elkeseríti őket a baloldal magatartása. Gondolkodtam kicsit ezen és pozitív érzés töltött el: hiába a balliberális háború- és szankciópárti propaganda, a magyarok továbbra is józanok maradtak a nemzet sorsát eldöntő ügyekben!”

Nyitókép: Mandiner Archív

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 58 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kitiltott
2022. december 04. 06:29
Észrevettétek hogy az itt folyamatosan epét hányó baloldali trollok is egyre fogynak ? Szinte nincs olyan cikk amit a többséggel ellentétben "diszlajkolnak" vagy lájkolnak.. A Sok kevés a minimum de legtöbbször a 15-20 ellenvéleményt sem érik el .. Itt a fórumon viszont úgy mutatják magukat mintha fifti fifti lenne az ország mindenben .. Ezek tényleg csak baloldali politikusok álnéven vagy fizetett DK S momentumok trollok akiknek az a feladata hogy szét turják a fórumokon egybehangzó normális véleményeket .provokaljanak bennünket .. Így megzavarja az egységes hangulatot ..és utána lehet mutogatni hogy itt a mandin minden fideszes véleménynélkuli bunkó .. Bezzeg a HVG Disqus..ott aztán minden értelmiségi baloldali..
kunfia
2022. december 03. 11:32
Videó,melyben a szankciók nem érintik Magyarország ellátásbiztonságát,rezsicsökkentését ,és nem is fogják.Orbán maga beszél erről. https://www.youtube.com/watch?v=-DDCabdT8Kc Lehet,hogy ebben is hazudott a gazember,vagy most hazudik a szarházi?
kunfia
2022. december 03. 11:29
Vajon mi lehet orbán valódi véleménye a szankciókról,amit kint lelkesen megszavazott,majd itthon fröcsög rá? https://www.youtube.com/watch?v=-DDCabdT8Kc
CharlieM
2022. december 03. 08:53
Bayer Zsolt szavaival: Danika, Danika... Látens ratyi, az anyja se szerette, ezért frusztrált, agresszív és még soha nem kapott szerelemből csókot. Dani az a srác, aki hóna alatt a vadiúj lasztijával állt a pálya szélén, de soha nem vették be a játékba, helyette leköpték, kiröhögték és elzavarták a francba. Dani egy fasz. Minden reggel belenéz a tükörbe, és rádöbben, hogy ő a Dani, és így fog elmenni az egész szar, felesleges élete. Nehéz eldönteni, mit csinálna az ember legszívesebben Danival. Rúgná-e, vagy venne neki egy fagyit. De vegyünk neki inkább fagyit. Ráér utána rúgni. De nagyot!”
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!