Most komolyan azon rágódunk, hogy Cseh Katalin berúgott az esküvőjén?

2021. november 05. 21:41

Kit érdekel, én más esküvőjén is iszom, hát még a magamén hogy fogok!

2021. november 05. 21:41
null
Bódi Ábel
Bódi Ábel
Facebook

„Cseh Katalin a politikai tengely másik oldala hozzám képest, de most komolyan azon rágódunk, hogy berúgott az esküvőjén? Kit érdekel, én más esküvőjén is iszom, hát még a magamén hogy fogok! A képmutatástól viszont undorodom...

Annyi mindenért fel lehetne kérdezni... Hogy abortuszpárti, hogy a nemzet szuverenitása neki fabatkát sem ér, hogy milyen korrupciós ügyei vannak, hogy milyen politikai érdekeket szolgál... Tényleg ennyire futja, hogy »berúgott«? Tegyük már a szívünkre a kezünk egy kicsit.”

Fotó: MTI/Balogh Zoltán

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 166 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Readar
2021. november 07. 10:48
Láttam már az EP felszólalását, ahol éppen gyorsítószer hatása alatt volt. Az alkohol neki napi rutin lehet. Tehát jogos bemutatni.
zsanett-kúnrum
2021. november 06. 19:50
Én is hianyolok egy dolgot, a mennyasszony partyba vágását
Unknown
2021. november 06. 15:12
Van egy kis probléma. A képeket ő hozta nyilvánosságra, történetesen és közszereplő. Nos, akkor el kell viselni a dislike-okat is. A szerencsétlenek rosszul mérték fül a helyzetüket, és nem jött be 10M like.
formaegy
2021. november 06. 14:43
Ki rágódik ezen? Azért gyönyörű látvány amikor egy nő részegen dülöngél. )))))))) Amúgy egy ilyen büdös gyereknyomorító, gyerekgyilkosokat támogató kanadai kurva meg is érdemli. Ki kellene állítani a Kossuth térre, és az emberek nyálával mosdatni. A buzi Annácskájával együtt, és a terror amerikai bűzgörény férjével együtt.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!