Hende Csaba ma egy új szintet lépett saját maga parodizálásában

2021. július 16. 09:24

Azt hazudta, hogy ha én nyerem a választást, átülök a Fideszbe.

2021. július 16. 09:24
null
Ungár Péter
Ungár Péter
Facebook

„Hende Csaba ma egy új szintet lépett saját maga parodizálásában: egy ideig csak arról beszélt lépten nyomon, hogy milyen remek jelöltnek tart, talán azt remélve attól, hogy saját népszerűtlenségéből rám is ragad valami. Miután ezt nem érezte elég hatékonynak, ma az Egyenes Beszédben azt hazudta, hogy ha én nyerem a választást átülök a Fideszbe. Most arról tekintsünk el, hogy a kétségkívül nem a humoráról ismert Hende Csaba is kinevette magát az interjú végén. Az azonban optimizmusra ad okot, hogy szűk egy évvel a választások előtt a kormánypárt oda jutott, hogy leginkább saját magukkal próbálják meg ijesztgetni a szavazókat.

Hende Csabának pedig üzenem: látva a teljesítményét, ha fiatal koromban a karriervágy miatt a Fideszbe, és nem az LMP-be lépek be, most könnyen lehetnék a térség kormánypárti országgyűlési képviselője. De mivel többek között akkor most saját magamat kéne buzizni ebben a kampányban, ellenzéki politikus lettem, és vele szemben én még soha nem is hagytam cserben a politikai közösségemet.”

Kép forrása: MTI/Balogh Zoltán

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 85 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Anonymtalan
2021. július 17. 14:38
Ezt szerintem nem Hende terjeszti rólad, hanem az új haverjaid. Valaki miattad vissza lett léptetve. A másik pedig érdekes, hogyan lettél Gyurcsány és Czeglédi Csaba ellenesből ezek seggnyalója. Tán csak nem készült rólad valami kép a sátorban a momentumos lányokkal, amikor heterora ittad magad?
Robur
2021. július 17. 13:39
Bandzsa Mari gyereke.
ami személyes
2021. július 17. 11:27
Lassan ez a melegség fitoktatása olyan lesz mint az a bizonyos antifasiszta partizán múlt.
geyza1947
2021. július 17. 08:49
Minden esetre gyönyörű egy csalkád ! Igaz van annyi előnye, ha a fidesz van hatalmon anyuci a védelem, ha meg az ellen zék lesz akkor a fiuka lesz az !
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!