Köszönik a regisztrációmat a „nemzeti konzultációra”

2021. február 19. 09:22

Adathalász propagandabanda. Egyedül az „oltakozási” regisztrációnál adtam meg a gengszterkormánynak a mailcímemet.

2021. február 19. 09:22
Hadházy Ákos
Hadházy Ákos
Facebook

„Csaló, adathalász propagandabanda. Ezt a mailt kaptam a rogáncsapattól: köszönik a regisztrációmat a »nemzeti konzultációra«. A szépséghiba az, hogy NEM REGISZTRÁLTAM semmilyen konzultációra. Egyedül az »oltakozási« regisztrációnál adtam meg a gengszterkormánynak a mailcímemet, egyrészt, mert kötelezővé tették, ha oltást szeretnék, másrészt, hogy lássam, hogyan él ezzel vissza a propagandaminiszter. Hát így. Péterfalvi elvtársat megkérdezhetném erről, csak lehet, hogy kár a papírért ahhoz az emberhez fordulni, aki a Kubatov listát szó nélkül hagyja az egyértelmű bizonyítékok ellenére. Az a beadványom évek óta szunnyad az asztalán.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 81 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
klemencz gizella
2021. február 19. 17:09
"Adatai megadása után a konzultációs kérdőívet egy, az e-mail-címére elküldött link megnyitásával tudja kitölteni. Ezt a regisztráció után kapja meg, kérjük, keresse a megerősítő üzenetet e-mail-fiókjában! A többlépcsős regisztrációs folyamat biztonsági célokat szolgál."+"Szeretnénk felhívni figyelmét, hogy néhány esetben egyes levelezőprogramok beállításai miatt az automatikus megerősítő e-mail a spam mappába érkezhet. Ha úgy észleli, hogy nem érkezik meg a megerősítő e-mail, akkor javasoljuk, hogy ellenőrizze a spam mappát." Mr Lónak a faszát lódoktor csak az egybites "rajongóit" akarja megtéveszteni! Bolond likból ,bolond szél fúj :)
Mátyás01
2021. február 19. 15:19
A Kubatov listás ügy nem szunnyad sehol sem, ott ugyanis önkéntes alapon adták meg az emberek az adataikat, törvénysértés nem történt. A nemzeti konzultációknál is, ha valaki csak a konzultációt tölti ki, a másikat nem, akkor nem fogják levelekkel zaklatni. Ellenben amit az ellenzék csinált, amikor 2019-ben lefénymásolták a "kopogtatócédulákat", na az törvénysértő volt.
koppany17
2021. február 19. 13:57
Hogy ez mekkora tahó, nem hiszem el.
zakar zoltán béla
2021. február 19. 13:21
kolhoz tahó
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!