Az osztrák kormány február 10-től szigorított határátlépési rendet vezet be

2021. február 05. 20:40

Ez hátrányosan érinti az Ausztriában dolgozó, ezért oda ingázó magyarokat.

2021. február 05. 20:40
Szijjártó Péter
Szijjártó Péter
Facebook

„Az osztrák kormány február 10-től szigorított határátlépési rendet vezet be, amely hátrányosan érinti az Ausztriában dolgozó, ezért oda ingázó magyarokat.

Tegnap telefonon egyeztettem Alexander Schallenberg osztrák külügyminiszter kollégával. Ennek mentén a jövő héten összegyűjtjük az új szabályozás gyakorlati következményeit, azokat én továbbítom számára, kérve tőle, hogy vegye ezeket figyelembe a szabályozás jövője szempontjából.

Számos tisztázandó kérdés van az elvégzendő tesztek helyszínével, típusával és regisztrálásával kapcsolatban, emellett külön problémát jelent a várakozási idő további meghosszabbodása is.

Ma telefonon egyeztettem Ágh Péter, Barcza Attila, Hende Csaba, Molnár Ágnes, Nagy István, V. Németh Zsolt és Vigh László képviselőtársaimmal, valamint Hámori György polgármesterrel, hiszen az ő választókerületeikben élő emberek a leginkább érintettek ezen szabályozás miatt”.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 25 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
olajfa1
2021. február 06. 17:24
Na ennyit arról hogy szabad-e nyitni az országban...
ruszti
2021. február 06. 11:38
Mi is tegyük kötelezővé az Ausztriából hozzánk járó ingázóknak a heti kötelező vírus tesztet,
Bulvár Viktor
2021. február 06. 09:21
Jól nyomod, Peti! Szíjj Lászlóval már megbeszéltük, hogy idén is lesz Lady Mrd hajókázás. Természetesen "családi összefogásból". :)))))) Éljen a plebejus kormányom! Éljen Én! Ui.: Több Balaton, kevesebb Adria!
Menhetten
2021. február 06. 07:40
Sz. P. "A Rothschild család története az 1700-as évekre nyúlik vissza, ők alkotják a világ egyik leggazdagabb és legbefolyásosabb bankárdinasztiáját, vállalatuk a világ egyik legnagyobb pénzügyi szolgáltatást nyújtó társasága. Erőteljesen jelen vannak Közép-Európában, mi is szívesen működünk velük együtt." Csak nem megkeresett a Rothschild család, mert kölcsönre lenne szükségük? Azért, a tollra figyelj...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!