Aki lotyót akar venni, a Soundra kell annak menni?

2016. július 13. 15:41

Hogyan dőltek le falak, hogyan intézményesült a prostitúció az élet minden területén, miért gondolják úgy fiatal nők, hogy bármilyen apróságért szét kell tenniük a lábukat?

2016. július 13. 15:41
Vona-Szabó Krisztina
Igenélet

„Két ájult lányt találtak az egyik rasztafári tuctuc zenekar öltözőjében a takarítók a Balaton Soundon. Valahol az asztal alatt feküdtek magukról sem tudva, miközben a két »dídzsé« már a repülőtéren üldögélt a következő helyszínre tartva. A lányok a duó »vendégeiként« kerültek a backstage-be. A két jóravaló fiatalember biztosan a lemezgyűjteményét kívánta megmutatni a hölgyeknek, s ők is biztosan arra voltak kíváncsiak. Sajnálatos, ami történt, de nem egyedi.

Egy buliportál helyszíni beszámolójából kitűnik, hogy az első bekezdésben idézett cinikus sorok bizony nagyon is helytállóak. 18-25 éves lányok mesélnek arról, hogyan és kikkel és hányszor szexeltek hetijegyért, fiúk magyarázzák, hogy ez bevett gyakorlat, minden évben így szednek fel nőket. Gyakorlatilag belengetnek egy napi vagy heti belépőt, s még válogathatnak is a jelentkezők között. Kurvacasting, ha úgy tetszik. A lányok is tisztában vannak azzal, hogyha olcsón akarnak bulizni, akkor cserébe szolgáltatást kell nyújtani a »gáláns lovagoknak«.

A kérdés már csak az, hogy jutottunk idáig. Hogyan dőltek le falak, hogyan intézményesült a prostitúció az élet minden területén, miért gondolják úgy fiatal nők, hogy bármilyen apróságért szét kell tenniük a lábukat. (...)

Nem tudom a megoldást, nem tudom, vagyis inkább nem hiszem, hogy ez a jelenség visszafordítható. Mert ahogy egyre tágabb az olló a realitás és a média által közvetített, valóságnak hazudott illúzió között, úgy lesz egyre alacsonyabb az ingerküszöb is. Úgy fognak egyre kevesebbért vetkőzni a lányok, úgy lesznek egyre gátlástalanabbak a »szexuális ragadozók«, s úgy csontosodik meg az élet minden területén a prostitúció, kimondatlanul is.

S ha a magamfajta, majdnem középkorú, ábrándos lélek szerelemről, házasságról, élethosszig tartó egymás mellett élésről, a jóban-rosszban baromi nehéz, de mégis léleknemesítő jelenségéről beszél egy mai tizenévesnek, bizony csak lekicsinylő pillantás és/vagy gúnyos röhögés a válasz. Ugyan már, mama!

Nagyon sajnálom a mai fiatalokat, és előre rettegek, milyen lesz a világ néhány év múlva, mire a fiam is »eladósorba« kerül. Remélem, ő kifogja azt a lányt, aki nem jár elektronikus fesztiválra.”

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 109 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Burmin
2017. március 05. 12:56
Kurvák voltak, vannak, lesznek...
balbako_
2017. február 28. 19:03
Ez jó!
Viator
2017. február 21. 12:32
Nincs mit csodálkozni, ha a média a kurvákat állítja példaképül a fiatal lányok elé. A prostik élete könnyű, csillogás, menőség, az élet egy folyamatos shoppingolás... Ők is ezt akarják, és lám, bejön. Elég lecumizni valakit és ingyen bulizás, ingyen pia, ingyen minden... Egy kicsit olyanokká válhatnak, mint a példaképeik, a testükből megélő VV Akárkik meg a Kim Kardasianok, Paris Hiltonok és hasonló repedtsarkúak.
Morgen
2017. január 24. 16:49
A történet dióhéjban: A lányok szerint: A zenészek végigmustrálták a közönséget és kiválasztottak hat lányt, a forrás szerint "felhajtók" segítségével. Már a színpadon vodkás üveget nyomtak a kezükbe, majd a konténerben pálinkás pohárba töltöttek nekik valamit, amitől elájultak. Feltehetően egy újfajta drogot tartalmazott az ital. Erőszakról konkrétan még senki sem beszél. Egy TV-s személyiség lánya is érintett. A kérdésem az, mivel ilyen szutyok helyekre senki sem jár a családomból, hogy van-e jelentősége annak, hogy kiket "hajtanak fel" a zenekar szórakoztatására? A másik az: A rendőrség miért hagyta távozni a "zenészeket" ???
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!