A csajok már nem kurvulnak tovább, szerencsére tudják, mi a dolguk – Gondolatok a Soundról

2016. július 12. 13:45

Ha ennyi eszük volt, hogy bementek oda, és még itókákat is elfogadtak – gondolom közben ott nyeherésztek, vihorásztak, meg már a lájkvadász szelfiken agyaltak, akkor lehet számolni a következményekkel.

2016. július 12. 13:45
Leitner Olga
Leitner Olga

Aztán ott van az a két szerencsétlen, akiket becuccoztak a művészurak hermetikusan elzárt területén az öltözőben. Na, bumm. Most ezen mit kell csodálkozni? Igen, most nagyon gonosz vagyok, mert persze, ha az én lányommal történt volna. Hagyjuk már. Egy: nem megyek be. Tetszik, vagy sem, olyan világot élünk, amikor egy jóérzésű nőnek igenis át kell gondolnia, mibe megy bele. Ez már nem a Beatles korszak kérem szépen, amikor a koncert végén maximum sikító – frászt kapunk a gombafrizurától, jó reggelt! Ha ennyi eszük volt, hogy bementek oda, és még itókákat is elfogadtak – gondolom közben ott nyeherésztek, vihorásztak, meg már a lájkvadász szelfiken agyaltak, akkor lehet számolni a következményekkel. Nem elég hírt olvasunk arról, hogyan erőszakoltak meg nőket? Hogyan kábították el őket? Úgy látszik, nem eleget.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 56 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sztoikus
2016. július 19. 17:31
Szemforgató álkonzervatívok, hej! A fickó, aki napi két csajt megfektet, az igazi férfi. A nő, aki ugyanez megteszi, az ribanc, ugye? Aztán: aki csak úgy, kedvtelésből teszi meg, esetleg egy Sound-belépőért, az ismét ribanc. Ha viszont drágán adja magát, mint tette azt Cecike, vagy a puha pöccsel játszadozó Vajna-feleség, az már teljesen elfogadott. Bigottak vagytok, s bigott a cikk írója is.
Mutimi
2016. július 19. 17:31
Mennyi látó van itt, hihetetlen.
Aranykor
2016. július 18. 16:09
Ilyen következményekkel nem lehet számolni, különösen, ha maguk a szervezők választják ki a lányokat. Nem ők akartak odamenni, felhívták őket a színpadra, akkor meg már nem is lenne udvarias nemet mondani. Egyszerű első sorokban ugráló lányokat felterelnek a színpadra, ki gondolná, hogy utána bedrogozzák őket. Még szerencse, hogy a barátaik keresni kezdték őket. http://www.blikk.hu/aktualis/belfold/ujabb-reszletek-a-sound-botranyrol-magyar-no-valasztotta-ki-a-lanyokat-a-dvbbs/kccdq06 A pop zene színvonala az utóbbi években már béke feneke alatthoz képest is lejjebb van. A mai zenészek már egy normális dallamot ütemet is csak elszórva képesek létrehozni, de legalább már értem az okát. Már a zene nem is nagyon számít nekik..., úgy tűnik. Már nincs hozzá se agyuk, se szívük, azt már elfecsérelték másra. Egy komolyabb, mélyebb átélésük sincs a világról, hát még szerelemről, stb.
Apáczai
2016. július 18. 16:09
Én is ismerek ilyen rüfkéket, de mindahány sémita, a szerencsétlen. Kifejezetten tülekednek mindenhova, ész nélkül nyomulnak.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!