Nem a szexelő nők, hanem a kurvázók jelentik az erkölcsi romlást

2016. július 13. 08:36

Nem a Balaton Sound képviseli az erkölcsi romlást, hanem a fröcsögve kurvázó „értelmiségi” középosztály, aki ott tart, hogy a nő addig ér valamit, amíg nem a saját vágyai alapján szexel, hanem úgy, ahogy mások megengedik neki.

2016. július 13. 08:36
Ámon Kata
Kettős Mérce

„Elvárjuk, hogy egy nő felvegye a bikinit, jól nézzen ki benne, elhitetjük vele, hogy egy nő elsősorban akkor értékes, ha jól néz ki, és tetszik a férfiaknak. Legyen a vágy tárgya, de semmiképpen ne mutassa ki, hogy ő is vágyik a szexre, mert akkor kurva. Főleg ne higgye azt, hogy az ő vágya, az ő döntése, az ő szabadsága is számít – hiszen arról, hogy lesz-e szex, és milyen lesz, úgyis a férfi dönt. Arról pedig, hogy a szexet hogyan értékeli a társadalom, a jobbára férfiak uralta és férfiak szerkesztette, nyilvánvalóan a férfiak vágyait és normáit sugárzó média.

De közben azért nevessen a szexista poénokon, hallgassa végig, hogy melyik nő mennyit ér a külseje alapján, hogy a csávók kit dugnának meg, mert akkor jófej. Mosolyogjon, ha beszólnak, leszólják, mert ha nem teszi, akkor nem jófej. Legyen jófej, menjen bele a piálásba, fogadja el a piát, a drogot, de ha utána rosszul lesz, elájul, esetleg még meg is erőszakolják, akkor egyrészt az ő hibája, másrészt kurva. Nem számít, hogy tizenéves, és éppen csak azt gondolta, hogy egy buliba kiöltözni, csávóktól pozitív visszajelzéseket kapni és velük piálni a szórakozás és a szabadság egyik legjobb kombinációja. És az sem számít, hogy az egész társadalom azt közvetíti a nők felé nulla éves koruktól, hogy ez a legjobb, ami velük megtörténhet.

A társadalom, amelyik a kezdetektől azt érleli a nőkben, hogy annyit érnek, amennyire kívánatosak, de ez az értékük egyből meg is szűnik, ha szexelnek. A társadalom, amelyikben oké kihasználni fiatal nőket pár ezer forintért (már ha egyáltalán ilyen tényleg volt a Soundon), oké a társadalom több mint felét lekurvázni, oké nőket zaklatni az utcán, de nem oké, ha nők szexelnek. A társadalom, amelyik elvárja, hogy a nők szexuális tárgyak legyenek, aztán, amikor ezt a szerepüket betöltötték, magukra hagyja őket. Mint két ájult tizenéves lányt egy öltözőben, vagy egy ájult nőt a kocsik között, a belváros közepén.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 148 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
balbako_
2017. február 28. 19:03
Ezek a liberálisok állandóan azt hangoztatják, hogy a jobboldal a nők bugyijában turkál. Aztán ők maguk mást sem tesznek. Ez az egyik. A másik, hogy amióta a világ világ aki mindenkivel összefekszik annak az ázsiója nulla egy idő múltán. Ez van!
Viator
2017. február 21. 12:32
Kata, értjük, hogy te csatak részegen fűvel-fával, de mi, a társadalom normális értékrenddel bíró (azaz nem libbant) többsége nem szeretnénk, ha ez lenne a követendő minta. Ja, és a nők nem kisebbség, hanem a lakosság 50%-a.
Balango
2016. november 12. 09:49
Fesztiválról fesztiválra járunk, itt is dugunk a jóképű srácokkal, ott is dugunk a jóképű srácokkal, van néhány fesztivál, egy nyáron meg lehet 6-8-10 fiú is. És néha dugunk nem is olyan jóképű srácokkal a belépőjegyért. Bár ilyenkor elég lehet egy szimpla szopás is. És persze időnként le is isszuk magunkat. Mindez minta fiatal lányok tömegeinek. És ez nem erkölcsi romlás, hanem a "saját vágyak megélése". Az ember - még az ilyen öreg is, mint én vagyok - mindig tanul. Csak azt nem tudom, hogy egy adott történelmi pillanatban nem éppen a saját vágyak korlátok nélküli megélése az erkölcsi romlás? Mert a definícióval Ámon Kata adós maradt. Mint ahogy azt is elfelejtette, hogy az általa emlegetett és kárhoztatott "társadalom" fele nő. Mint ahogy nők szerkesztik az abszolút szex-központú női újságok többségét is. Most akkor ki is alakítja a modern nő képét?
Lolka-Bolka
2016. július 27. 16:11
te vagy egy fasszopo kurva .... hujjjjje barom naci barom
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!