Boldog Valentin-napot hát nektek, bármit jelentsen is ez

2016. február 14. 11:24

A szerelem olyan, mint random kínai büfé kis adag csípős-savanyú levese. Bármelyik sarkon rátalálhatsz, mint radikális tinderező az esélyt jelentő wifiszpotra.

2016. február 14. 11:24
Pedro Coelho
Facebook

„a szerelem olyan, mint random kínai büfé kis adag csípős-savanyú levese. bármelyik sarkon rátalálhatsz, mint radikális tinderező az esélyt jelentő wifiszpotra, fogalmad sincs, miből készül, kobraszalonnából, pocokagyvelőből vagy csilis fahéjgranulátom-örleményből, választani nem lehet, mert a leves leves, nincs többféle, mint rumból a kutyusban, s hát meleg, forró, véresre horzsolja a torkod, mintha a szenvedély parázskaviárját falatoznád.

ennek az érzésnek, jellemformáló vad kalandnak, lélekrágcsáló tapasztalásnak az ünnepe Bálint napja, amikor rózsaszín gumitulipánnal lepheted meg kedvesed, posztolhatsz az üzenőfalára egy emelt díjas szextelefon, hogy tudniillik szia, márta vagyok, mit szeretnél, mit tegyek veled? romantikájával megvert mémet, hogy aztán a szeretsz? kérdésre őszintén, lényed eszenciális kivetülésének makroglóbuszából föltörő, kirobbanó erővel felelhesd, hogy hát persze, múltkor is mondtam.

tegyétek hát, amit ma tennetek kell, ünnepeljétek szerelmeteket, menjetek el a közeli kínai büfébe kis adag csipős-savanyú levesért együtt, kacagva, hittel, reménnyel gazdagon, hogy ki ne ürüljön az érzelemkádatok, ha már az idő és az unalom mindig kihúzogatja a dugót. boldog valentin-napot hát nektek, bármit jelentsen is ez.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 34 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tango47
2016. február 14. 22:11
Kedves Mandi! Igazán örülök, hogy erről az ősi magyar ünnepről A VALENTIN NAPRÓL méltóképpen megemlékeztek. Isten tartsa meg jó szokásukat! Szeretettel és köszönettel Mariska néni a sarki virágárús
nyugalom
2016. február 14. 16:10
Az epilepsziasok vedoszentje - es egyebkent itt Mo-on nekunk csak nem kotelezo az unnep?
Szergej Csagajev
2016. február 14. 13:30
Ez csak paródia, emberek, ne vegyétek szó szerint! :D
Szúnyog
2016. február 14. 12:47
Szarok a valentin napra.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!