Egy magenta álom vége

2015. december 17. 09:27

Kész, részemről ennyi volt, kedves T-csoport. Lilára festettétek az Albert Flórián-stadiont. Ingyenwifit osztogattok a muszlim menekülteknek, holott kibaszott sok pénzt szedtek be tőlem a szolgáltatásotokért.

2015. december 17. 09:27
Buday András
Polgárda

„Kész, részemről ennyi volt, kedves T-csoport.

1. Lilára festettétek az Albert Flórián-stadiont.

2. Ingyenwifit osztogattok a muszlim menekülteknek, holott kibaszott sok pénzt szedtek be tőlem a szolgáltatásotokért (havi 500 mega, kösz).

3. És most megint beleálltok egy megosztó, belpolitikai vitába, ti mocsadékok. Bár egyvalamit becsülök bennetek: legalább következetesek és őszinték vagytok. Következetesen MSZP-SZDSZ-esek, magyarellenesek.

Következhet a Pride legközelebb, azt hiszem.

Mostantól fogva azt a szerény, havi bruttó 20 ezer forintot valamelyik versenytársatok kapja. És mindent megteszek, hogy a cég se menjen át hozzátok, soha, de soha.

Részemről az egyetlen dilemma: Vodafone vagy Telenor? UPC vagy Digi?”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 74 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
chinasky
2015. december 17. 16:22
sehol nincs belpolitikai vita andrás. szerződéskötés van, meg lóvéutalás. az, hogy mi van a szerződés apróbetűs részében, azt tudnia kellett volna ákinak. de akkor azt a részt nem futotta át eléggé, amiben az volt lefektetve, hogy sötét középkori eszmék terjesztése esetén vége az együttműködésnek.
chinasky
2015. december 17. 16:18
meg azért jó sokáig hízlalták ákit...akkor most az már smafu?
chinasky
2015. december 17. 16:17
amikor az origóst kibaszták...az bezzeg nem volt baj, mi?:D
zenebono
2015. december 17. 16:06
Kérdezzünk már rá a Telekomnál, hogy miért nálunk a legdrágább a mobilozás, és miért fizetünk többet az iPhonért, mint nyugaton?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!