Szélsőbalosok, liberálisok figyelmébe: Európa megtelt!

2015. június 15. 09:17

Plakátrongálóknak és arra biztatóknak üzenem, először magyar lelkületű legyél, aztán bármi más! Gondolom ők se szeretnének kisebbségben élni saját hazájukban, vagy tévednék?!

2015. június 15. 09:17
Mészáros Imre
Gój Motoros Egyesület

„A fenti kisebbség, akik folyton folyvást arról zengedeznek
a sajtóban, hogy a kormány idegen gyűlölő a bevándorlókkal szemben,
nem árt ha tudják, Európa számos országa már nyíltan közli,
(Ausztria, Németország, Franciaország, Olaszország)
hogy NEM FOGAD BE TÖBB MENEKÜLTET!

Plakátrongálóknak és arra biztatóknak üzenem, először magyar
lelkületű legyél, aztán bármi más! Gondolom ők se szeretnének
kisebbségben élni saját hazájukban, vagy tévednék?!
Európa megtelt, én pedig nagyon nem szeretném,
ha hazánkban halmozódna fel a más kultúrájúak hada!!!

A magyar kormánytól pedig elvárom, hogy minél hamarabb
gondoskodjon az őslakosok védelméről,
hiszen többségben vagyunk!

Mészáros Imre
elnök,
Gój Motoros Egyesület”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 138 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
imiblues
2015. június 16. 12:03
Szélső-balosoknak és liberálisoknak fokozottan ajánlott! Olvasom a mandineren a hozzászólásokat, kiemelten a szélső-balos és liberális megnyilvánulásokra, teljes mértékben tükrözi azon elméletemet, miszerint társadalmunk selejtjei ők! Visszatérő kérdéseik: - milyen alapon adok hangot a véleményemnek? - mit is tettem én és mikor? - egyáltalán ismerem-e a történelmünket? stb., stb., stb... Bár szinte mindegyik anonimnak válaszoltam, megadva az elérhetőségemet, de ismét csak hangemberekhez szóltam! Feleslegesen... Csupán 1981. november 4-e óta folyok bele a közéletbe, igaz akkor ők csináltak belőlem közéleti figurát. Akkor rendszerellenesnek, akkor ez igaz volt, ma fasisztának bélyegeznek, ami természetesen nem igaz, de ennyire futja nekik! Mit is tettem és mikor? Hosszú lenne összefoglalni, aki ismer az tudja! Történelem? Nekem csobogsz kis patak: a veszett vörös nyúl is ezzel jött, 100 perces oktatást kapott tőlem történelemből! De ha valakit bővebben is érdekli, állok szíves rendelkezésére, akár egy kávé vagy sör, bor mellett is, de telefonon is. Mészáros Imre 30-9-41-61-81
imiblues
2015. június 16. 10:43
Miközben a kormány igyekszik előre gondolkodni és elhárítani egy küszöbön álló humanitárius katasztrófát, amely maga alá temetheti a lassan talpra álló magyar társadalmat, az ellenzék belpolitikai kérdést csinál a bevándorlásból és plakátrongálással igyekszik szavazatot gyűjteni és gyanúba keverni a magyar kormányt kül- és belföldön egyaránt.
A helység galagonya
2015. június 16. 08:07
Mészáros, te állat!
=nessuno=
2015. június 15. 23:28
Őslakosok védelme?? Morvákra gondolsz, avarokra? Csináltass egy DNS-vizsgálatot! ;)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!