NAE-045

2015. április 14. 14:43

De mit is izgat minket, hogy kié ez a Volkswagen? Csak mert feltűnő azonosságot mutat a kormányzati kisbuszokkal? Na bumm.

2015. április 14. 14:43
Sudár Ágnes
Kisalföld

A kisbusz nem Andy Vajnáé. És nem is Vajna Tímeáé. Vagy ha mégis, akkor az mindent megmagyaráz. Egyet kivéve: miért vezette Habony Vajna autóját? Ez a Volkswagen lehet a polgári titkosszolgálaté is, s mindenképpen ajánljuk a használatát olyan esetben, ha feltűnés nélkül akarunk meglógni a sajtó elől, egy: Tarsoly letartóztatásának helyszínén, kettő: záróvonalon, három: Habonnyal a volán mögött.

De mit is izgat minket, hogy kié ez a Volkswagen? Csak mert feltűnő azonosságot mutat a kormányzati kisbuszokkal? Na bumm. Mi van akkor, ha ez az autó nem is létezik, csak Vajna hollywoodi trükkjeinek egyikére ugrott a cirkuszra éhes magyar kisember? Még jó, hogy a filmipari kormánybiztos nem a Berkit rakta maga mellé, mert akkor aztán magyarázhatná, hogy a Fradi-pálya füvét is ő hozatta a Los Angeles-i kertjéből.

Ez a kocsi éppoly valóságos, fontos és beszédes része a magyar közéletnek, mint a Habony nevezetű miniszterelnöki tanácsadó 2015. 04. 13-án.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 8 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kjkj945
2015. április 14. 17:52
Sudár magas, sudár magas ... ...
hátakkor
2015. április 14. 17:35
Irigylem Ági problémáit. A Porsche Hungáriánál nagyon sok egyforma verda van.
BőröndÖdön
2015. április 14. 17:33
A fidesznyikek ma a törvények felett állnak,tényleg nehéz felfogni??
Mich
2015. április 14. 15:36
A Kis Népszabi már megint hadovál - mint a nagy...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!