Elfogadhatatlan a Megyeri híd fizetőssé tétele

2014. december 11. 09:05

Elfogadhatatlan. A Megyeri híd fizetőssé tétele újabb közlekedési problémákat fog okozni a III. kerületben, ami egyszer már javult (a Megyeri híd átadásakor).

2014. december 11. 09:05
Bús Balázs
Facebook

„Elfogadhatatlan. A Megyeri-híd fizetőssé tétele újabb közlekedési problémákat fog okozni a III. kerületben, ami egyszer már javult (a Megyeri-híd átadásakor). Most az MO továbbépítését (10-es és 11-es út között) kellene előrébb rangsorolni, hogy a teherforgalmat teljesen ki lehessen szorítani Bp-ről és a III. kerületből is.

Véleményem szerint a Megyeri-híd amúgy városi híd funkciót is betölt (nem véletlen talán a megyeri név: Káposztásmegyer és Békásmegyer), aminek a fővárosi közlekedésből való kiiktatása a kerületi forgalom növekedését, és a környezetszennyezés növekedését fogja jelenteni. A hídon BKV buszjárat közlekedik. Óbuda-Békásmegyer közlekedése és fejlődése szempontjából a javaslat jelenlegi formájában elfogadhatatlan, ezért javasolni fogom a tervezetből a Megyeri-híd kivételét. 

Januártól fizetős lesz az M0-s

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 79 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Rezs Imi
2014. december 11. 18:59
Narancs gecik...meneküljetek...ki merre lát...agyon lesztek baszva....
balbako_
2014. december 11. 15:36
Ebből sem lesz semmi.
BőröndÖdön
2014. december 11. 14:45
A nertársait kellene győzködnie...
citizen queen
2014. december 11. 12:09
Búsnak ebben teljesen igaza van. Ő III. kerületi polgármesterként az óbudaiak érdekeit tartja szem előtt elsősorban, és ez így helyes. Szánalmasak mind a "mi az az évi ötezer", mind a humorizálni próbáló "gyurcsány kottájából játszik" típusú kommentek.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!