Rendkívüli!

Békemenet after: közönségtalálkozó Bayer Zsolttal, Mráz Ágoston Sámuellel és Horváth Józseffel szombaton 18 órától

Bajnai-bankok-Bilderberg-Barroso – a "Nagy Alternatíva"

2013. augusztus 05. 16:06

Valójában Bajnai Gordon tudatos hipnotizőr.

2013. augusztus 05. 16:06
Fricz Tamás
Fricz Tamás
Fricz Tamás blogja

„Valójában Bajnai Gordon tudatos hipnotizőr. Van egy választói réteg, amelyik számára Bajnai sármőr, szépfiús és kisfiús megjelenése »bejön«, amelyhez tartozik egy sima modor, egy aggódó, már-már beteges hang, amely azt kívánja sugallni, hogy nálánál jobban senki sem törődik a magyar emberek sorsával.

Milyen kár, hogy Bajnainál az emberek sorsa iránt érzett aggódás megegyezik a nemzetközi pénzügyi körök és a bankok érdekeinek minden felett álló képviseletével…

De legalább most már, 2013 júliusától pontosan tudhatja azt a magyar választópolgár, hogy ha Bajnai Gordonra – s vele együtt Mesterházy Attilára és Gyurcsány Ferencre – szavaz, akkor milyen alternatívát választ az ország számára a jövőre nézve.

Észre kell vennie minden magyar állampolgárnak, hogy Bajnai körbevette magát a »szakértelem«, a »modernség«, a »hozzáértés« fílingjével, s ezzel még egyszerű választópolgárokra is hathat. Az egyszerű választópolgár könnyen megilletődik az érzelemmentes tekintettől, a gesztus nélküli, zárt szájú, mély hangú, rekedtes és lassú beszédmódtól, mellyel a nyilatkozó azt sugallja, hogy ő maga a szakértelem, minden más, nyitott modorú és főleg az emberekre nyitott, közérthető nyelvezet primitív bunkóság.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 89 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Soma
2013. augusztus 06. 00:33
Bajnai feszeng a werberi zakóban. Normális ember parancsra sem képes annyi hülyeséget összehordani, mint ő.
küllő
2013. augusztus 05. 21:12
Lemaradtam volna?? A cöf- nevezetű műcivil bagázs lassan egy éve igéri, hogy elszámol--honnan a a százmilliók a hazug és röhejes lejárató kampányaikra!! Előbb otthon kéne söpörni fricccc elvtárs !!!
Toportyán tiszteletes
2013. augusztus 05. 20:46
Narancsmaffia halála lesz a pocakos és az ő századvéges pubijai,akik a valóság tagadásával próbálnak goebbelsi magaslatokra törni.Kevés lesz a bérbirka sereg és a narancsbértollnokok által felvert por elfedni a valóságot.
dönci5
2013. augusztus 05. 20:43
Te meg Fritz egy ócska seggnyaló vagy!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!