Majdnem elcsapták az anyukát

2013. május 14. 13:10

A járdán kerékpározás életveszélyes!

2013. május 14. 13:10
Füle Sándor
A kerékpárosbarát Gödöllőért

„Egy gondos anyuka kerékpározott a Bajcsyn befelé, a járdán. Hátul jó minőségű gyerekülésben ovis kisgyerek. Mindkettőjük fején sisak. Az anyuka a kormányon lévő kosárban matatott amikor a kereszteződéshez ért, és szép lassan, amennyivel ment, bele is gurult a kereszteződésbe. A Bajcsyn jött egy autós, jobbra kanyarodott, a Kossuth utcába. Üres volt a kereszteződés, nyugodtan haladt. Az anyuka pár méterrel elé érkezett. Az autós nagyot fékezett és megállt, kb. fél méterre a biciklis anyukától, aki rezzenéstelen arccal folytatta útját egyenesen, a járdán, a Petőfi szobor felé.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 3 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
atila68
2013. május 20. 00:01
Járdán kerékpározott. Nem volt körültekintő. Szabálytalanul haladt be a kereszteződésbe. Nos, a gondos anyukával szemben megáll a gondatlanságból elkövetett veszélyeztetés bűncselekményének gyanúja.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!