Szellemi ön- és közveszély

2013. április 10. 20:10

Szellemi Önvédelem címmel új munkásőrséget hívott életre egy valamiféle Politikai Önkontrollmentes Csoport vagy mi... (Nem írnám le a rövidítést.)

2013. április 10. 20:10
Veress Jenő
Népszava

„Szellemi Önvédelem! Már maga az összetétel is dermesztően nyilaskásan hangzik. Talán nem direkt szálasista ez a képződmény, de miért van mégis ilyen érzésünk...? Az exponált személyek miatt gondoljuk így? Ki tudja...? A szellemi önvédők - bár a szellem épp miattuk nem ragyog minden ház ablakán - kormány-partizánnak képzelik magukat.

(Ma még fegyvertelennek mondják magukat, de én pesszimista vagyok...) Például, e Béke-Sturmabteilung e cikkem miatt simán lerohanhatná a Népszava szerkesztőségét - amolyan Gój motoros módra? Jöjjenek! Akár lucernát is kaphatnak, ha megéheznek. Minél agresszívebben támadják a tényszerű tájékoztatást, annál bolondabbat csinálnak magukból.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 47 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Bro222
2013. április 11. 11:32
Most akkor nyilaskás vagy munkásőr? El kéne már dönteni, nem? "Minél agresszívebben támadják a tényszerű tájékoztatást, annál bolondabbat csinálnak magukból." Ez mondat még visszafog szállni rátok. ;) Van pofátok, ilyet írni? Amúgy ez már nekem kínos, hogy egy pártállami újság, kiadhat egy ilyen irományt...
narmer
2013. április 10. 23:25
Nem mosnál néha hajat, sügér?
kuwiq
2013. április 10. 22:53
Lemaradtam valamiről? A népszagát lerohanták a gój motorosok? Mikor? "simán lerohanhatná a Népszava szerkesztőségét - amolyan Gój motoros módra" Nem kell ahhoz kommentelőnek lenni, hogy nyugodtan hazudozzon valaki, újságíróként is megteheti?
racer
2013. április 10. 22:26
Jenő, Te olyan hülye vagy. Nem mondták a többiek, hogy nem mindenkinek jut ellátmány Berlinben, ha már elfogytak az olvasók a Népszavánál?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!