Kerékpárút Pestről?

2012. november 06. 15:59

A választások közeledtével ismét valami pezsgés látható a Rákos-menti kerékpárút környékén.

2012. november 06. 15:59
Füle Sándor
A kerékpárosbarát Gödöllőért

Az útvonallal érintett budapesti és agglomerációs önkormányzatok egy fórumot tartottak, és a jelenlévők mind támogatták a kerékpárút megépítését. Gödöllőt Tóth Tibor alpolgármester képviselte. Támogatásban azonban eddig se volt hiány, csak a pénz nem jött össze soha. Most ez változhat, mert a kormány lehetségesnek tartja hogy a kiemelt EU-s pályázatok közé sorolja a Rákos-menti kerékpárutat, hiszen az kb. kétszáz ezer ember lakhelyén halad át, és mind turisztikai, mind helyi közlekedési szempontból jelentős fejlesztés lenne ez. Véleményem szerint - látva a szentendrei hatalmas kerékpárturizmust - ha jó nyomvonalon, jó minőségben sikerülne megépíteni ezt a kerékpárutat (néhány kilométer már készen is van), akkor egy kellemes hétvégén több száz kerékpáros turista érkezne Gödöllőre, és mi is könnyedén, családostul bebringázhatnánk megnézni a díszkivilágított Lánchidat egy nyári estén.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!