Simicska szuverenitása

2012. május 15. 08:54

Neki mindegy, milyen színű a kormány, szorgosan nyeri a pályázatokat és viszi feltűnés nélkül az állami pénzeket, földeket.

2012. május 15. 08:54
Zsebesi Zsolt
Népszava

Az persze enyhe túlzás, hogy a Kínai Birodalom határain, vagyis a Kínai Nagyfalon kívül az űrből csak Simicska Lajos birodalma látszana szabad szemmel, de el kell ismerni, nagyon ügyes a pasas. Neki mindegy, milyen színű a kormány, szorgosan nyeri a pályázatokat és viszi feltűnés nélkül az állami pénzeket, földeket. Legutóbb maga Orbán Viktor kormányfő állította ártatlan szemekkel az Országházban, hogy nálunk pedig oligarchák nincsenek. A dekadens és hanyatló nyugat és a magyar polgár azonban a szemének hisz, nem Orbán Viktornak. 

Ezen az sem változtat, hogy a Közgép Zrt. cáfol, és maga a nagyhatalmú Fidesz-frakció is védelmébe veszi Simicska szuverenitását, szabad jogát a lopáshoz, ami szerintük ugyanolyan állami védelemre érdemes, mint maga a magyar állam szuverenitása. Ahogy Simicskának joga van magát kétes úton a kormányfő segedelmével degeszre keresni, ugyanúgy van joga - ahogy maga Simicska fogalmazott - mindenki másnak hülyének lenni. Más klasszikussal értve egyet: jogunk van hozzá, de nem kötelező.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 20 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Hajdú Sógor
2012. május 15. 12:43
Hogy nézel ki, te igénytelen bérbuzi?
Oldgóbé
2012. május 15. 11:50
A Népszava még él???
Bisque Béla
2012. május 15. 11:21
"védelmébe veszi Simicska szuverenitását, szabad jogát a lopáshoz, " :))))))))))))))))) De mit ér a jog, ha elúszott az alkalom, ami szülhetné a tolvajt!? Nem volt elég éber így kompletten lemaradt a MAL, a Pick,a Hajdúbét, a Tankönyvkiadó, a Motim, a Siotour a Hunguest, a teljes KISZ vagyon, Tsz vagyon, Mahart vagyon, a FIK 10.000 lakása, Ganz, Csepel, Dunaferr, DAM, stb.stb.stb. privatizációjáról.
slomovicz
2012. május 15. 09:49
Azt gondolom, hogy a cikk becsületsértő rágalmazásaival és útszéli stilusával, túlmegy minden határon, amit - nyomatott sajtóban meg lehet engedni. Gyurcsány szavaival élve- "ki kell perelni a népszarát a vagyonából." Egy a baj, hogy már a szerkesztőség tagjait sem tudják fizetni. Rövidesen nem jelenik meg ez a "hörcsög alá való szarópapír" ujság sem. :-) Jól van ez így.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!