Őrült meccs Madridban: óriási kapusbaki, dupla kötény a braziloknak, újabb tini gól (VIDEÓ)

2024. március 27. 15:10

Rodrygo hazai pályán talált be, Szoboszlai távozása után Dani Olmo kiteljesedett, a 17 éves Endrick ismét megvillant.

2024. március 27. 15:10

Fotó: Thomas Coex/AFP

Ragyogó meccset hozott és a régi idők, gólra törő fociját idézte a Madridban rendezett Spanyolország–Brazília felkészülési mérkőzés, amely 3–3-as eredménnyel kápráztatta el a publikumot. A hazaiak második gólját az RB Leipzig középpályása, Dani Olmo szerezte, aki két kötény kiosztása után varázslatosan tekert a kapuba.

A 25 éves játékos mintha kiteljesedett volna Szoboszlai Dominik Liverpoolba igazolása óta: a Szuperkupa-döntőben egy triplával nyitó spanyol a bajnokságban, valamint a válogatottban is lövi a gólokat, pedig a térde és a válla miatt ősszel hosszú hetekre az oldalvonal mellé szorult.

A brazilok szépítő gólját egy hatalmas kapushiba előzte meg, a madridi Rodrygo köszönte a lehetőséget és a kapuba emelt, a második góljuk viszont a 17 éves Endrick kapáslövése született.

A Real Madridhoz tartó tinédzser néhány napon belül az angolok után a spanyolok kapuját is bevette.

Ezt is ajánljuk a témában

A meccsen három büntetőt is megítélt a játékvezető, a spanyolok Rodri révén kettőt, a dél-amerikaiak Paqueta által egyet értékesítettek – utóbbit a 97. percben!

 

 

Összesen 8 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!