Minden az arcára volt írva: így reagált Haaland apja arra, hogy Messi elhappolta fia elől az év játékosa díjat (VIDEÓ)

2024. január 16. 06:48

Messi úgy nyerte meg a díjat, hogy ő és Erling Haaland ugyanannyi, 48-48 pontot szereztek a FIFA díjának odaítélésekor döntő szavazáson.

2024. január 16. 06:48
null

Ahogy korábban megírtuk, bár Lionel Messi és Haaland azonos pontszámot szereztek, mégis az argentin sztár kapta a FIFA Év játékosa díját. A világklasszis angol focista, Erling Haaland édesapja sokatmondó arckifejezéssel illette, mikor fia helyett Messi vehette át a díjat.

A jelenetet hamar felkapta a sajtó.

A díjátadóról készült videót itt tekintheti meg:

***

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: Képernyőfotó

Összesen 22 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
bagoly-29
2024. január 16. 19:50 Szerkesztve
Messinek ez az utolsó számbavehető éve, Haalandnak meg még van vagy tíz! De amúgy is, mig Messi játékot szervez, gólpasszokat ad és gólokat is szerez, Haalandot ki kell szolgálni. Ráadásul rendelkezik egy olyan fizikummal amiről Messi csak álmodni merne.
aquila
2024. január 16. 15:15
Ha egy igazi tökös legény lenne Messi, akkor a díj átvételét követően odament volna Haalandhoz, és azt átadta volna neki.
angolpuska
2024. január 16. 11:04
Szerintem ez a FIFA díj nevetséges. Ennyi erővel CR7 is kaphatta volna. Mind a két játékost elismerem ( CR7 és Messi) , de menjenek nyugdíjba és a fiatalokat kell díjazni. Ez nem életmű-díj. Az Oskar is ezért komolytalan.
nemecsek-3
2024. január 16. 10:58
Maradjunk szigorúan a pontoknál. 48 pontot kapott mindkettő, ez a díjkiosztás alapja. Nem vagyok Messi fan, még csak futbalrajongó sem, de miért is lett volna kötelező Haalandnak adni a díjat? Majd 37 éves korában, amikor ő és egy akkori 24 éves titán kap majd ugyanannyi pontot akkor majd övé lesz a díj. Egy több mint 10 évvel fiatalabb ne hisztizzen az elismerésért, egyrész messze nem tett le annyit az asztalra, másrészt ha akkora klasszis akkor lesz még tizenéve, hogy ő is megkapja, ha meg nem fogja megkapni akkor az a mostani döntés indokoltságát erősíti
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!