Biciklivel szállítják házhoz a helyi termékeket Pécsett

2013. február 05. 10:49

Pécsi civilek célja, hogy helyzetbe hozzák a helyi termékeket. Ennek keretében egyebek mellett biciklis futárszolgálatot hoznak létre, hogy a helyi termékeket a lehető legtöbb ember számára elérhetővé tegyék.

2013. február 05. 10:49

A Tüke Piac után egy újabb lehetőség nyílt meg a helyi termelők számára: a Tüke Kosár. A kezdeményezés célja, hogy a Tüke Piacok közötti időben is hozzájuthassanak a vásárolók a helyi termékekhez.

Radnóti Zsolt, a Kertvárosiak az Élhető Kertvárosért Egyesület tagja, a Tüke Kosár egyik szervezője hozzátette ugyanakkor, hogy ennél jóval többről van szó. Kerthálózat kiépítésén is dolgoznak, és létrehoztak egy biciklis futárszolgálatot is, hogy a lehető legtöbb emberhez eljuthassanak a helyi termékek. Így a jövőben akár krumplit vagy hagymát is házhoz szállítanak majd – írja a Pécsi Újság.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!