Ízekre szedték a kommentelők Daniel Freundot, miután Magyarországon gúnyolódott

2024. május 07. 14:59

Páratlanul erős görbe tükröt állítottak a német EP-képviselő elé.

2024. május 07. 14:59
FREUND, Daniel

Nyitókép: MTI/EPA/Stephanie Lecocq

A Mandiner hétfőn beszámolt róla, hogy Ursula von der Leyen szerint lezárható 7-es cikkely szerinti eljárás Lengyelországgal szemben. Az Európai Bizottság elnöke azt is elárulta, hogy mindez Donald Tusk kormányának sikeres munkája miatt történt.

Tény, hogy a lengyelországi kedvező fejlemények után már csak hazánk lenne érintett a 7-es cikkely szerinti eljárásban. Éppen ezért adott hangot örömének Daniel Freund az X-en.

Magyarország az egyetlen olyan uniós ország, amelyre jogállamisági feltételességi eljárás vonatkozik”

– írta a német EP-képviselő.

Daniel Freund bejegyzése alá több érdekes komment is érkezett.

Németország húzza a legtöbb hasznot az EU-ban az Oroszországgal folytatott kereskedelmen,

amely Kirgizisztánon, Törökországon és más országokon keresztül történik” – írta az egyik kommentelő.

Ezzel egyébként már foglalkozott a Mandiner is. A németek egyáltalán nem tudnak teljes mértékben elszakadni a keleti importtól. Többek között éppen a zöld ideológia alapján meghirdetett energiapolitikai fordulathoz (Energiewende) van szükségük arra, hogy Keletről hozzanak be nyersanyagokat az új infrastruktúra felépítéséhez.

Azt lehet már tudni, hogy Kaili börtönben van-e?” 

– tette fel a kérdést egy másik hozzászóló.

A sok millió eurós korrupciós botrányba belebukott Eva Kailiról még februárban kiderült, hogy letartóztatása előtt olyan üzletemberekkel alapított civil szervezetet, akik ellen már akkor nyomozás folyt. Ezzel kapcsolatban ide kattintva olvashat bővebben.

Ezt is ajánljuk a témában

„Magyarország az egyetlen olyan ország az Európai Unióban, amelynek nem liberális a vezetése. Szlovákiát viszont már megfenyegették!

Mert természetesen így működik az Európai Unió”

– vetette fel végül egy másik kommentelő.

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 56 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-83
2024. május 19. 04:47
🍓 ️ ­­­I­­g­­a­z­­­i n­­­i­­­m­­f­­­o­m­á­­­n­­i­á­­k­­ 👉 𝐖­𝐖­­𝐖­­­.­­­𝐗­­­𝟏­𝟖­­­.­𝐅­­𝐔­𝐍
figyelő4322
2024. május 07. 18:54
annakiss30 2024. május 07. 16:36 "Az jó... és olvassa is a kommenteket ez az aljas félkegyelmű?" Mintha azt olvastam volna egyszer a Dani bohócról, hogy akar magyarul tanulni. Gondolom azért, hogy magyarul ekézze az országot, hogy mindenki értse Figyelmébe kéne ajánlani a Mandi hozzá írt kommentjeit, hadd hápogjon!
figyelő4322
2024. május 07. 18:44
A Dani Barát csak egy bohóc, az EP udvari bolondja. Ezért is tartják, hiszen másra nem is jó.
xerxesz
2024. május 07. 18:17
mindenki nyugodjon le, 33 napot már féllábon is kibírunk, utána nem kell többé elviselnünk ezt a... hm... kellemetlenkedő kullancsot... (elnézést a kullancsoktól)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!