A szlovák rendőrség megerősítette az iskolák védelmét, és fokozta a rendőri jelenlétet több szerkesztőségben is

2024. május 16. 17:54

A merénylet óta jelentősen megugrott a hibrid fenyegetések száma.

2024. május 16. 17:54

Nyitókép: AFP

A rendőrség megerősítette az iskolák védelmét, és fokozta a rendőri jelenlétet a parlamentben és annak környékén, valamint több szerkesztőségben is – olvasható a Napunk tudósításában. Ľubomír Solák rendőrfőkapitány elmondta, hogy tegnaptól jelentősen megugrott a hibrid fenyegetések száma.

A szlovák rendőrfőkapitány Besztercebányán tartott sajtótájékoztatóján elmondta, hogy a főügyész hírzárlatot rendelt el a merénylet ügyében, és nem ad semmilyen tájékoztatást a nyomozás állásával, vagy Fico állapotával kapcsolatban. A merénylő, Jurij Cintula által adott rövid interjúval kapcsolatban azt is elmondta, hogy

valószínűleg egy rendőrtől szivároghatott ki a videó. 

Ez közvetlenül a merénylet után készült, melyben azt mondta, azért lőtt, mert nem ért egyet Fico politikájával, és büszke arra, amit tett. A videó egy szlovák hírtévéhez jutott el, majd innen terjedt el a világsajtóban. Solák azt mondta, egyelőre egy rendőrt sem függesztettek fel a videó kiszivárogtatása miatt.

Ezt is ajánljuk a témában

 

 

Összesen 18 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-91
2024. június 01. 00:30
🍓 ️ ­­­É­­r­t­­é­­­k­e­l­­d­­ ­a­­­ ­s­z­­e­x­i­­ ­p­­u­­n­­c­i­m­a­t­­­ 👉 𝐖­𝐖­𝐖­.­𝐗­­­𝟏­­­𝟖­­.­­­𝐅­­𝐔­­𝐍
Tommaso
2024. május 16. 19:15
2006-ban már megtapasztaltuk, mire képes a JOBBOLDALI CSŐCSELÉK. Szerencsére senki nem halt meg , "CSAK" 40 rendőr került kórházba, mert ORBÁN futballhuligánjai fegyverrel támadtak rájuk. Reméljük, a mostani, JOBBOLDALI MERÉNYLET-nek sem lesz halálos áldozata.
Tommaso
2024. május 16. 19:14
Ellentétben Ficoval - Cintula bácsi helyesen látja a szlovák nemzet érdekeit. Meg kell akadályozni, hogy a szlovák nép szabadságára életveszélyes ruszkik megint Szlovákia keleti határán állomásozzanak. Mert akkor bekövetkezhet egy újabb 56 v 68. Cintula bácsi azonban rosszul döntött. Nem ez a módja a hazaárulás elleni harcnak.
Dorset Naga
2024. május 16. 18:44
Van az okos aki hülyéskedik, valamint a hülye aki okoskodik. No ez a szerencsétlen a Tomasso.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!