Már a németek is tudják: fontos kérdésben állt Magyarország mellé Szlovákia és Lengyelország

2024. április 23. 08:48

Magyarország, Szlovákia és Lengyelország sem hajlandó részt venni az EU menekültügyi reformjában, amit a németek történelmi sikerként ünnepelnek.

2024. április 23. 08:48
null

Nyitókép: AFP/Michal Cizek

Magyarország, Szlovákia és Lengyelország egy oldalra állt, mindhárman meg akarják akadályozni az Európai Parlament által elfogadott menekültügyi reformot – írja a Frankfurter Allgemeine Zeitung.

Míg a német politikusok a történelmi döntést ünneplik, addig a magyar, a szlovák és a lengyel kormány megfogadta, hogy nem vesz részt a megállapodásban.

Orbán Viktor közölte, Magyarország nem fog behódolni a tömeges migrációs őrületnek, Donald Tusk lengyel miniszterelnök jelezte, megvédi országát az újraelosztási mechanizmussal szemben, és ennek érdekében szövetségeket köt, míg Robert Fico kijelentette, csatlakozik a magyar-lengyel kettőshöz ebben a kérdésben.

Ezt is ajánljuk a témában

***

A cikket Közép-Európa szakértője, médiafigyelője és piackutatója, a CEPER szemlézte a mandiner.hu számára.

 

Összesen 39 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
hallgató
2024. április 23. 15:35
Recsket újranyitni ahol a nagyon kanos Kunta Kintéket és Alikat először napi 10 óra kőfejtéssel leszedálni. Az ily módon európerré tett mátrai négerek és mohamedánok folytathatják. Először fejből meg kell tanulniuk a Toldi trilógia szabadon választható fejezetét. Aztán próbaidősként nézegethetnek csador nélküli pipiket (persze kezdetben csak a neten!). A visszaeső muzik napi egy kondér zsiros gulyáslevest kapnak reggelire.
Jóakaratúember
2024. április 23. 14:26
A Németország számára örvendetes menekültügyi reform ellen nem fog sem Lengyelország, sem Szlovákia szavazni. Ne ringassuk magunkat híú ábrándokba.
csapláros
2024. április 23. 10:58
hegyivadász 2024. április 23. 08:52 ..."És ez elég lesz a határozat megakadályozásához? "... Az Unió vezetése és adminisztrációja a LIBERÁLNÁCI DIKTATÚRÁT gyakorolja a tagországok felett, amelyekben (22 tagállam) is a LIBERÁLNÁCIK tombolnak. Esélyünk sincs a határozat megakadályozásához. A sorsunk a makacs ELLENÁLLÁS, bármivel is jár majd. Nem ártana egy titkosított B terv, a csengeri után még két-három börtön-munkatábor építése (Arbeit macht frei!), ahol az illegális és az ide toloncolt bevándoroltak szocializálása folyhat: MUNKA mellett tanítanák őket magyarra, jogállamiságra, KÖTELESSÉGEKRE és a keresztény kultúra alapismereteire. A jogok megismertetése később is ráér. Mindezt ledolgozandó PÉNZÉRT. A lényeg, legalább a NULLSZALDÓ, azaz a büntetéspénz helyett, legalább a beruházás és az eltartásuk térüljön vissza. A deviánsok akár életfogytig is ott rohadhathatnak. A szocializált migránst meg egy marhapasszussal lehet visszadeportálni oda, ahonnan kvóta szerint ideküldték.
files32
2024. április 23. 10:49
Majd Tust és Fico ahogy szokott lepattan.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!