„Fegyver helyett bölcsővel küzdeni” – magyar intézményeket épít Erdélyben a kormány

2024. április 22. 09:32

Nagy János Miniszterelnöki Irodát vezető államtitkár új videót töltött fel közösségi oldalára.

2024. április 22. 09:32

Fotó: Nagy János Facebook-videó/képmentés

Nagy János Miniszterelnöki Irodát vezető államtitkár közösségi oldalán megjelent videójában jelentette be: hét óvodát épít a magyar kormány Erdélyben Besztercétől Krizbán át Fogarasig.

„Ma nem fegyverekkel kell küzdenünk, hanem bölcsőkkel. Aki magyarnak született, meg is kell tartanunk magyarnak.

Ezért kell intézményeket, magyar intézményeket építeni, felújítani, szellemmel és lélekkel megtölteni”

– fogalmazott Nagy János.

 

 

Összesen 23 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
contractor-2
2024. április 22. 15:34
És a román gyerekeket ugyan milyen indokkal tartják távol az óvodától? És ha már ott vannak, akkor román anyanyelvű óvónőket is alkalmazni kell, mert hát mégiscsak az az államnyelv. Amúgy meg köszöni a román állam a beruházást, úgyis övéké lett, őket gazdagította.
gilou-au-clavier
2024. április 22. 11:42
Indiaiak nem akarnak Borsoddal kezdeni valamit, more? Ráférne... Keleti (ánusz)nyitás van... Értelme lenne Kipcsakiának India farkát is szopogatni, more
Tommaso
2024. április 22. 11:10
LEJÁRT, hamis-hazug-rágalmazó kampányfogás az ALJAS FIDESZ részéről, háborúpártisággal vádolni a nemzetek szuverenitása és a népek szabadsága mellett kiálló politikai erőket.
packó_
2024. április 22. 11:06
Nagyon helyes! Többek között ezért szavazok a FIDESZRE. "@csuti-torpe 2024. április 22. 09:51 a kurva anyatokat! magyarorszagon rohad minden, az oktatas, az egeszsegugy, a fiatalok elhuznak, a csuti torpegeci meg tolja a roman szekleteknek a lovenkat a szavazatert." Rakd bele faszkalap a ZSIDÓ szót és állj ki a Dohány utca sarkára vele. Dögölj meg!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!